Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Μέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ζωή με ένα τρίχρονο, ιδιαίτερα ζωηρό αγοράκι είναι πάντα μία περιπέτεια. Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟι σαλάτες είναι ότι καλύτερο για την καθημερινή μας διατροφή. Εγώ τις αγαπάω πιστεύω όλοι έχουν έστω και μια αγαπημένη σαλάτα. Θα φτιάξουμε μια ξεχωριστή για[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο εστιατόριο που συχνά πυκνά σιτίζομαι, ανακάλυψα ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φας καλό φαΐ, είναι να παραγγείλεις το φαγητό που ετοιμάζεται για το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣήμερα θα σας κάνω μια πρόταση! Σκεφτείτε ποιές είναι οι αγαπημένες σας τροφές. Σκεφτείτε πώς και αν αυτές μπορούν να συνδυαστούν. Με αυτό τον τρόπο μου[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΜε την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΧωρίς πολλά-πολλά και χωρίς μούλιασμα, αλλά φανταστικό, πολύχρωμο, υγιεινό, χορταστικό φαγάκι. Βολεύει και για ταπεράκι στη δουλειά ή το σχολείο! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γραμμ ρεβίθια μουλιασμένα για 12 ώρες 3 κρεμμύδια μέτρια. 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ αλάτι 1 πρέζα πιπέρι 1 κ. γλυκού μπούκοβο γλυκό 1 κ.σ εστραγκόν 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια πολύ όμορφη συνταγή για όλες τις εποχές απο την εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα για 12 ώρες 3 κρεμμύδια μέτρια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 πακετο φακές 6 αντζούγιες (από τα έτοιμα φιλέτα στο λάδι) 1 ντομάτα ώριμη 4 αγγουράκια τουρσί 1 μικρο κρεμμύδι ξερό Λίγη πιπεριά Φλωρίνης Λίγο αλάτι Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, οι γίγαντες φούρνου αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com