Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 145 συνταγές
Το φακόρυζο είναι ένα από τα φαγητά-σαλάτες που πάντα το είχα στο μυαλό μου και πάντα το ανέβαλα...όλο κάτι άλλο έβγαινε μπροστά και για να πω και την αλήθεια[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό φασόλια γίγαντες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 πράσο σε ροδέλες 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΗ συνταγή είναι για 10-12 άτομα Συστατικά για τα φασόλια και λουκάνικα 1 λιτρο ζωμό κότας, 1 κιλό άσπρα μικρά φασόλια, μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο, 1/4[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 προβολές Μερίδες: 8 Xρόνος: 60' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1\2 κιλό γίγαντες 3 κρεμμύδια κομμένα μακρόστενα 2-3 σκελίδες σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr500 γρ. ρεβίθια 100 γρ. λουκάνικο μοσχαρίσιο SARY 50 γρ. λουκάνικο Αδάνων SARY 3 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 1Χ1 εκ. FARMERS REPUBLIC 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΜετά από 2 τούρτες στην σειρά, πάμε και για ένα φαγητό τώρα... Γίγαντες λοιπόν! Ήταν και αυτό ένα όσπριο από όλα τα υπόλοιπα που δεν έτρωγα, το δοκίμασα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΤο μαγείρεψα σήμερα 7/7/2009. Παιδιά, κάντε το σίγουρα, είναι θεικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι φασόλια γίγαντες 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια παραλλαγή του κλασσικού φαγητού που γίνεται πολύ νόστιμο με το λουκάνικο. Υλικά 1/2 κιλό γίγαντες 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο σε φετάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΟι γίγαντες είναι ένα κλασικό φαγητό, που λίγο πολύ όλοι το μαγειρεύουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα θα σας το μαγειρέψω με λουκάνικα. Η προσθήκη των[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr