Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 127 συνταγές
Η πιο απλή συνταγή που χρειάζεται μόνο 5 λεπτά στήσιμο! Τι χρειαζόμαστε: 250 γραμμάρια γίγαντες (μισή συσκευασία) 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 ντομάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα μια σούπα που είδα πρόσφατα στην εκπομπή του Σκαϊ Γεύσεις στη Φύση (επανάληψη παλαιότερου επεισοδίου). Ήταν μια “Κρέμα με[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΝόστιμο και εύκολο το φαγητό μας σήμερα, με αρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινή Ελλάδα! χρειαζόμαστε 400 γρ ζυμαρικά (πένες, φιογκάκια, στριφτό) 400 γρ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα μια σούπα που είδα πρόσφατα στην εκπομπή του Σκαϊ Γεύσεις στη Φύση (επανάληψη παλαιότερου επεισοδίου). Ήταν μια “Κρέμα με[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΣαλάτα με φασόλια και σύγλινο για 4 μερίδες: Υλικά 1 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια 1 ξερό κρεμμύδι 12 ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 2 λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: greekouzina.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολυ νόστιμο και διαφορετικό μεζεδάκι !! Υλικά 250 γρ. γιγαντες ελεφαντες (βρασμενοι) 2 αυγα χτυπημενα 1 κ.γ παπρικα γλυκια 1/2 κ.γ κυμινο Θυμαρι ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΚλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό! Υλικά 500γρ ρεβιθια 2 κρεμμυδια σε λεπτες φετες 1 σκελιδα σκορδου πολτοποιημενη 3/4 φλιτζανι λαδι Χυμος απο 1 λεμονι 1 κ.γ[...]
Πηγή: greekmasa.grΡεβυθοκεφτέδες με σπανάκι! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Όσπρια Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 600 γραμμάρια ρεβύθια βρασμένα. 2 κουταλιές λάδι. 4-5[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grO διακεκριμένος Σεφ του εστιατορίου ΜΑΝΗΜΑΝΗ μας εμπιστεύεται με μια απλή, αλλά πολύ νόστιμη συνταγή! Φασόλια μαυρομάτικα. Το πρώτο από τα τρία πιάτα ενός[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕκτέλεση : βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα τις φακές, σε άλλη το ρύζι για να μην αναμειχθούν χρωματικά, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Εγώ χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.gr