Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
25/2/16 Burritos με φασολάδα που έμεινε γιατί το Zannetcooks.com μπορεί και πρωτοπορεί σε ιδέες, γευστικούς συνδυασμούς και λύσεις οικιακής οικονομίας.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: mamapeinao.gr15 ml. λάδι 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 2 πράσα κομμένα(μόνο το άσπρο μέρος) 2 μεγάλα καρότα σε λεπτές φέτες 425 γρ. ντοματάκια κονσέρβα 425 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικα 5 πιτες τορτιγια για τη γεμιση 300 γρ. μοσχαρισιο κιμα 1 μικρο κρεμμυδι λιωμενο στο μπλεντερ 3 κουτ.σουπας ελαιολαδο 3 κουτ.σουπας καλαμποκι (κονσερβα) 3[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grστον junior Γιώργο της οικογένειας Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες τη νύχτα, – τίποτ’ άλλο. Ναπολέων Λαπαθιώτης, Νυχτερινό ΙΙ Να πάμε ένα βήμα[...]
Πηγή: pandespani.com250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. ταχίνι ½ φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή αλάτι λίγο μαϊντανό πολύ[...]
Πηγή: argiro.gr250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr(Απόσπασμα από τη σελίδα econews- πηγή : syntages padespani ).. Οι γεύσεις είναι συναίσθημα κατά μεγάλο μέρος και γι’ αυτό όπου θέλουν προσαρτώνται άνευ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr