Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Αυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ρεβίθια και το σπανάκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πιάτο. Τα ρεβίθια μέσα σε με πικάντικη σάλτσα με σπανάκι. Αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑκόμη ένα παραδοσιακό ντερμπιέ! Μπορεί να είναι πολύ πρόσφατη κι άλλη ανάρτηση με κουκιά , αλλά τι να κάνουμε; Είναι η εποχή τους ! Πόσο καιρό θα τα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grFor English, scroll down Ο ντάκος με ντομάτα και φέτα είναι από τις πιο αγαπημένες μου σαλάτες. Σήμερα κάνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο νόστιμο. Μια[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com125 γρ. φακές 1 κύβο λαχανικών 2 ντομάτες σε κυβάκια 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 2 κσ. ξύδι πιπέρι μαιντανό παξιμάδια Οδηγίες Πλένουμε τις φακές, τις βράζουμε 5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας παρουσιάζουμε μια συνταγή για Ρεβιθάδα από το Blog LoveCooking, η συνταγή αναδημοσιεύετε από την σελίδα.Η αγάπη μας για τα όσπρια είναι δεδομένη. Εκτός[...]
Πηγή: sesoyla.grΓια τέσσερα χρόνια τώρα συζητάμε με τη Λίνα για το σταμναγκάθι αλλά εγώ δεν το είχα δοκιμάσει. Μια η τιμή του μου φαινόταν υπερβολική σε σχέση με την ποιότητα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι η εποχή τους! Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr