Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
100 γρ. μπέικον κομμάτι ολόκληρο ή παστό χοιρινό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά ή λίγο μπούκοβο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: argiro.grΞέρεις ότι τα όσπρια πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι σου, το λιγότερο μια φορά την εβδομάδα. Πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά μπορούν να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. ρεβίθια 250 γρ. μικρά κρεμμύδια 200 γρ. νωπό μπέικον 1/4 κιλού πράσινες πιπεριές 1 ποτήρι κρασί 1 φύλλο δάφνης λάδι αλάτι Αφήνετε τα ρεβίθια να[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ (ΑΡΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ Οταν το ρυζι κανει ριμα με το μπίζι, σαν αποτελεσμα εχουμε ενα απο τα πιο γευστικα και κατα συνεπεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr