Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Σούπα με ρεβίθια και μύδια Τα οστρακοειδή, από θρεπτικής άποψης, περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και βιταμινών Α και Β, ασβεστίου, σιδήρου, φωσφόρου,[...]
Πηγή: greekouzina.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΥΔΙΑ Μια μαλλον ασυνηθιστη σουπιτσα, με ιδιαιτερη νοστιμια! Η συνταγη προερχεται απο την παραδοσιακη ναπολιτανικη κουζινα, η οποια αγαπαει παρα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 μέτριες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι νερό 1/2 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί 1 φάκελος μίγμα σούπας[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 1 κιλό θαλασσινά (στρείδια, κυδώνια, μύδια με το κέλυφος) 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 30[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/2 κιλά Μύδια 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 3/4 κούπας λάδι μερικές φέτες ψωμιού πιπέρι και αλάτι 1 λίτρο νερό μερικά κλωνάρια μάραθου Για το ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓευστική διαδρομή απο τον Δημήτρη Δημητριάδη, στη κουζίνα απο το 1994 και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή Chef on Air καθημερινά απο το SKAI tv. Πρόκειται για[...]
Αρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕλαφριά σούπα με άρωμα θάλασσας, με όμορφα χρώματα και πραγματική θεϊκή γεύση. Σερβίρεται εξίσου καλά κρύα όπως και ζεστή, πράγμα που την κάνει ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά 1.200 γρ. μεγάλα ψάρια για βραστά 300 γρ. μέτριες/μεγάλες γαρίδες 300 γρ. μικρά καλαμαράκια 10-12 μύδια ζωντανά 3 μεγάλες, ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1/2 κιλό κυδώνια 1/2 κιλό μύδια 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 12 φέτες ψωμί 2 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο μαϊντανός άλάτι,πάπρικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 30 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 200 γραμμάρια σιτάρι αποφλοιωμένο[...]
Πηγή: sidagi.gr2 κιλά Μύδια 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 3/4 κούπας λάδι μερικές φέτες ψωμιού πιπέρι και αλάτι 1 λίτρο νερό μερικά κλωνάρια μάραθου Για το ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό κυδώνια 1/2 κιλό μύδια 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 12 φέτες ψωμί 2 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο μαϊντανός άλάτι,πάπρικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr