Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ενα εύκολο και γρήγορο φαγάκι με υλικά που σίγουρα έχουμε στο σπίτι για μαγείρεμα της τελευταίας στιγμής Υλικά 1 1/2 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι 10 κούπες[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι μία συνταγή που πολύ θα ήθελα να φτιάξω.Το μόνο κακό είναι ότι οι υπόλοιποι δύο της οικογένειας δεν θέλουν να δούν..ο ένας το πράσο και ο άλλος το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 50 μλ λάδι 1 κιλό παντζάρια καθαρισμένα και τριμμένα (βολβούς) 2 μεγάλα καρότα τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο μεγάλο! 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια διαφορετική σούπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ! Υλικά 1 κιλό μύδια με το κέλυφος ½ φλ. λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 μικρό κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή τη σούπα την κάνουν πολύ συχνά στη Σύμη και γίνεται με αποκλειστικά με μαυρόψαρο. Υλικά: 1 μαυρόψαρο (π.χ. ροφό) 1 - 1,5 κιλό περίπου 1/2 κιλό κρεμμυδια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 μερίδες) 4 μεγάλα κρεμμύδια 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 1 λίτρο βραστό ζωμό βοδινού ( ή βραστό νερό με 1 κύβο βοδινού) Αλάτι, πιπέρι Για[...]
Πηγή: greekmasa.grAΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – Μαushawa (σουπα με οσπρια, ρυζι & γιαουρτι) Από το βιβλίο "Afghan Food and Cookery" της HELEN SABER I. Υλικά (για 4-6 άτομα) 50γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι αλάτι, πιπέρι 1 1/2 φλυτζάνι φιδέ Τρόπος παρασκευής Βάζετε το κρέας μέσα σε μία κατσαρόλα και το σκεπάζετε με νερό να βράσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1 μεγάλη σουπιά 1/2 κιλό αρακά 1/2 ματσάκι άνιθο 1 πράσο 1 κρεμμύδι ξηρό 2 ντομάτες τριμμένες ή 1 τριμμένη ντομάτα & 1 φλ. τσαγιού συμπ. χυμό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι 1 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα 3 κρόκοι αυγών 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κρεμμύδι 1/2 κιλό μανιτάρια (μικρά) λίγο βούτυρο 1 κουταλάκι κορν φλάουρ 1 φλυτζάνι γάλα (χλιαρό) μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.gr