Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Το Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : Για 4-6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια σούπα με ξεχωριστή γεύση! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1 μεγάλο κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grphoto: Εύη Σκούρα Τα κάστανα, οι λιχουδιές του δάσους, με την πλούσια γεύση τους, απογειώνουν κάθε πιάτο, αλμυρό ή γλυκό. Αυτή η σούπα με κάστανα, μανιτάρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΨήνετε την κολοκύθα στο φούρνο για να τονίσετε τη γεύση και τη γλυκάδα της. Για ευκολία ψήνω την κολοκύθα με τη φλούδα και μετά αφαιρώ την ψίχα με ένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 200 γρ. ανάλατα ωμά αμύγδαλα 200 γρ. ψίχα ξερού ψωμιού ή κρουτόν 5 κ.σ. ελαιόλαδο ή άλλο λάδι 30 γρ. ψιλοκομμένο μαϊντανό (χωρίς τα κοτσάνια, μόνο τα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜια καταπληκτική σούπα εσπεριδοειδών με υπέροχο κίτρινο χρώμα, σαν καλοκαιρινός ήλιος,με γεύση και άρωμα μοναδικά, φτιάξαμε στο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ άνοιξη έχει φτάσει, το ημερολόγιο και τ’ ανθισμένα μπουμπούκια στα δέντρα το φωνάζουν, το θερμόμετρο όμως, δεν συμφωνεί και η δροσιά καλά κρατεί. Ψυχή και[...]
Πηγή: pandespani.comΤριτώνουμε και τελειώνουμε, ύστερα από το Γκασπάτσο και το Σαλμορέχο , με τις καλοκαιρινές σούπες της Νότιας Ισπανίας. Ετούτη είναι από την περιοχή της Μάλαγα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 200 γρ. αμύγδαλα ζεματισμένα και ξεφλουδισμένα 200 γρ. ψίχα ψωμιού 3 σκ. σκόρδο 1 φλιτζ.τσ. γάλα 1/3 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 3 κ.σ. εκλεκτό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα 3 κόκκινες πιπεριές 3 μεγάλα καρότα καλά καθαρισμένα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας ξύδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr8 φέτες προσούτο 150 γραμάρια βούτυρο 500 ml ζωμό κοτόπουλο 100 γραμμάρια κροκάν από αμύγδαλο και φουντούκι 200 ml κρέμα γάλακτος 300 ml γάλα 1 μάτσο πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.gr600 γρ φράουλες 200 γρ σμέουρα 100 γρ φραγκοστάφυλα 100 ml αποβουτυρωμένο γάλα 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 αμυγδαλωτά τύπου μακαρόν 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚοίτα να δεις τι μαθαίνεις.... όσο ψάχνεις..... Σύμφωνα με τη Βασιλική Ακαδημία της Ισπανικής Γλώσσας εικάζεται -δεν είναι σίγουρο- ότι η λέξη γκασπάτσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 400γρ. τραχανά, 10 φλ. νερό, 1 κύβο ζωμού λαχανικών (προαιρετικά), 1 ½ κουταλάκι αλάτι. Για το παναρισμένο χαλλούμι 1 χαλλούμι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comAjo Blanco σήμερα, για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! Λέγεται ότι η καταγωγή του είναι από την Málaga και προηγείται του γκασπάτσο που γνωρίζουμε όλοι με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr