Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Χορταστική κι απολαυστική κολοκυθόσουπα, φτιαγμένη από μια μεγάλη φέτα μιας τεράστιας κολοκύθας, η οποία κόπηκε, μοιράστηκε και κάποια κομμάτια της έφτασαν και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΒασικά τούτος εν καλός τρόπος να χρησιμοποιείται ούλλον το κοτόπουλλον. Αγόρασα έναν κοτόπουλλον, έψησα στον φούρνον τες ζάμπες, τα ζαμπιά, τες γαλάτες τζιαι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠερί ορέξεως... ...αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση των δικών μου στον παραπάνω γευστικό συνδυασμό! Εύλογη, θα έλεγα, μια και δεν είχα ξαναβάλει σε καρπούζι ξίδι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ψυχαναλυτές θα 'χαν να πουν πολλά αλλά ας μην τους δίνουμε πάντα βάση. Το γεγονός είναι ένα: καθώς μεγαλώνεις, τόσο εκτιμάς τις σούπες. Κι όχι μόνο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν περιμένατε χριστουγεννιάτικη κοτό/γαλόσουπα, συγγνώμη που σας απογοητεύω. Οι λόγοι είναι δύο: αν βράσετε το θηρίο τη γαλοπούλα ώστε να προκύψει σούπα, τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Οταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Οταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Δουβλίνο της Ιρλανδίας είναι διάσημο για τις πολύ ωραίες PUB που υπάρχουν σε κάθε γωνιά της πόλης. Στις PUB αυτές σερβίρουν εκτός από την γνωστή Ιρλανδέζικη[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΤο Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.grΤο κεφάλι από το αρνί είναι αλήθεια ένα αρκετά περίεργο υλικό για μαγείρεμα. Δεν το σερβίρουν στα εστιατόρια και ακόμα δεν έχω εντοπίσει ούτε κάποια ταβέρνα σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα λέω να γράψουμε ιστορία. Βάζουμε λοιπόν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να τρέχει η γλώσσα ροδάνι, βάζουμε και λίγο Billy Talent γιατι έτσι ξερουμε και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΆλλο ποστ ετοίμαζα και άλλο βάζω. Είπα να συνεχίσω με ένα νηστίσιμο φαγητό και να βάλω αυτό που προετοίμαζα, την επόμενη εβδομάδα. Έτσι κι αλλιώς, 2 χρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr