Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Η λέξη μανιτάρι είναι υποκοριστικό της αρχαιοελληνικής αμανίτης. Η θρεπτική αξία των μανιταριών ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Τα θεωρούσαν μάλιστα εκλεκτή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαροτόσουπα βελουτέ Τι χρειαζόμαστε: 800γρ καρότα 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 2 μέτριες πατάτες λάδι (περίπου 3/5 κρασοπότηρο) 1 κτσ βούτυρο χυμό από 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 lt βραστό νερό 4 κ.σ. ρύζι (σουπέ ή και μπασμάτι) 2 κ.γ. διατροφική μαγιά 2 κ.σ. ταχίνι ½ κ.σ. ζωμός λαχανικών σε σκόνη ( ή ½ κύβος)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΌποτε πρέπει να παραδεχτώ πως η ιστορία που έχω να διηγηθώ για κάποια τρόφιμα δεν είναι και τόσο παραμυθένια όσο θα την ήθελα, λυπάμαι. Όμως, όσο και να το[...]
Πηγή: bostanistas.gr1.200 γραμμ. κίτρινη κολοκύθα (καθαρισμένη) 1 πατάτα 1 πράσο ωιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 πράσα τρυφερά 4 καρότα 1 κρεμμύδι 1 μικρή σελινόριζα 1 μικρό κεφάλι μπρόκολο 2 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. μικρά φρέσκα άσπρα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1/2 κούπα μείγμα σούπας (κριθάρι, πράσινος αρακάς, καφέ και κόκκινη φακή, φάβα ) 4 κούπες ή 1 λίτρο νερό 1 κύβο λαχανικών 1 ξερό κρομύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Μανιτάρια… Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα, αν και δεν θέλω να τα ξεχωρίζω. Ατελείωτος ο αριθμός σε χρώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1.200 γραμμ. κίτρινη κολοκύθα 1 πατάτα 1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το γαρνίρισμα 1½ φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 3 πράσα ψιλοκομμένα 2 μεγάλες πατάτες σε κύβους 5 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη σούπα 1 κουνουπίδι μέτριου μεγέθους 6 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. εξ. παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κλωνάρια σέλερι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr