Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
«Το βιβλίο αφιερώνεται στις μανάδες, απανταχού της γης, που προσθέτουν την αγάπη τους σαν βασικό συστατικό στην κοτόσουπα», γράφει η Mimi Sheraton[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1,5 κιλό ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο, κακαβιά) 240γρ. γαρίδες με κέλυφος 3 λτ νερό 4 κύβοι ψαριού 150γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidages.grγια τη ντοματόσουπα 8 μέτριες ντομάτες φρέσκες 4 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο ή 1 κ.σ. αποξηραμένο 2 φλιτζ. ζωμός κότας ή λαχανικών ή νερό 1 κ.γ. ζάχαρη ξύσμα από[...]
Πηγή: cooklos.gr1 1/2 κιλό πατάτες 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 χωριάτικο λουκάνικο 100 γρ. μπέικον 1 πιπεριά 250 γρ. καρότα 1 κρεμμύδι 250 γρ.αλεσμένη ντομάτα 1/2 κουταλιά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο 200 γρ. πράσο 600 γρ. ντομάτες 50 ml. ελαιόλαδο 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧάρηκα πάρα πολύ που το γεύμα περιείχε και μια σούπα. Ήταν ένα από τα οικοδεσποινικά μου όνειρα, να προσφέρω μια φορά στους καλεσμένους μου ένα είδος σούπας.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 ματσάκι τρυφερά σπαράγγια 1 ½ λίτρο χλιαρό νερό 30 ml. ελαιόλαδο 8 φέτες ψωμί της προηγούμενης μέρας σαφράν [...]
Πηγή: ucook.gr/cook1½ λίτρο ζωμός ψαριού 1½ κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 φιλέτα παγκάσιους κομμένα σε μικρά κομμάτια 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπουκέ γαρνί 250ml. λευκό κρασί 2[...]
Πηγή: cooklos.gr1 kg παντζάρια 2 πράσα, ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φλούδα πορτοκαλιού 2 αστεροειδείς γλυκάνισους 200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Κική Τριανταφύλλη] Για το γκασπάτσο, τάχουμε ξαναπεί στο Bostanistas.gr , είναι η υπέροχη καλοκαιρινή ντοματόσουπα των Ανδαλουσιανών, κάτι σαν τη δική[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grAjo Blanco σήμερα, για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! Λέγεται ότι η καταγωγή του είναι από την Málaga και προηγείται του γκασπάτσο που γνωρίζουμε όλοι με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr