Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Μυστήριο...το γκασπάτσο έχει υλικά που αγαπώ και όμως στο αποτέλεσμα,πάντα,κάτι δε μου έβγαινε στη γεύση.Το άφησα στην άκρη λοιπόν,αν και, κατά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr3 ντομάτες ώριμες και μεγάλες, χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 αγγούρι ξεφλουδισμένο, χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένο 1/2 κόκκινη[...]
Πηγή: mamapeinao.gr8 μέτριες ντομάτες 1 αγγούρι χωρίς τα σπόρια και ξεφλουδισμένο 1 πράσινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά χωρίς τους σπόρους αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπάω πολύ τα ταξίδια αλλά όπως και οι περισσότεροι, δεν έχω παρά περιορισμένη δυνατότητα να τα πραγματοποιώ. Έτσι συνήθως αρκούμαι στο να απολαμβάνω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓΚΑΘΠ'ΑΤΣΟ (GAZPACHO) : ΣΟΥΠΑ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ? Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του Αυγούστου, αρκετά ταλαιπωρημένοι από το μακρύ φετεινό καλοκαίρι, οπότε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΚΑΘΠ'ΑΤΣΟ (GAZPACHO) : ΣΟΥΠΑ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ? Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του Αυγούστου, αρκετά ταλαιπωρημένοι από το μακρύ φετεινό καλοκαίρι, οπότε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη 200 γρ. πατάτα κομμένη σε κύβους των 2,5 εκ. 750 ml ζωμός λαχανικών ή[...]
Πηγή: yumyum.grΑν κάτι χαρακτηρίζει τα τελευταία βράδια στο σπίτι, είναι η προσπάθεια να μη μυρίζουν τα πάντα φιδάκι κατόλ. Έχουμε καταλήξει να μιλάμε για τον καιρό και τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Οι επιζήσαντες. Κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου, οι άνθρωποι στις πόλεις πέθαιναν. Στα χωριά, η φτώχεια και η ανέχεια κουτσά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα 4 πράσα 50 γραμ. βούτυρο 150 γραμ. κρέμα γάλακτος 1/2 λίτρου ζωμός από κότα (φυσικός, χωρίς αλάτι) 3 ώριμα αβοκάντο 50 γραμ. άνηθος,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 3 αγγούρια κανονικά (χωρίς πολλά σπόρια) 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή μέντας) 2 κεσεδάκια απλό γιαούρτι αγελάδος 1/2 φλ.τσ. γάλα 1-2 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1,5 κιλό ώριμες ντομάτες 2 αγγούρια 3 πράσινες πιπεριές 2 σκ. σκόρδο, λιωμένες 1 μικρό κρεμμύδι 8 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6-7 κ.σ. καλό ξίδι 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραδοσιακό πιάτο από τη Βαρκελόνη, το οποίο συνδυάζεται με την κλασική κρύα σούπα από την Ανδαλουσία. Η ελαφριά αλμύρα του βορειοδυτικού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια καλή ιδέα για κατι ελαφρύ, αλλα με λίγο μακρια παρασκευή. Τι χρειαζόμαστε: 1 ματσάκι σπαράγγια φρέσκα 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πεντανόστιμη, κρύα σούπα, τόσο ανάλαφρη, τόσο γευστική... Μπορεί να αποτελέσει στο καλοκαιρινό τραπέζι το πρώτο πιάτο ή και να είναι ένα ελαφρύ γεύμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την είδα στο αμερικάνικο top chef και μου άρεσε πολύ. Την έφτιαξα με κάποιες παραλλαγές από την αρχική συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Γλυκιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 5-6 αγγουράκια (700 γρ. περίπου), 1 φλ. ολόπαχο, στραγγιστό γιαούρτι, 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 2-3 (ανάλογα με το μέγεθος) φρέσκα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com