Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Aπό μια Σαββατιάτικη βόλτα του pandespani στην ψαραγορά, στο κέντρο της πόλης, με τον Greekadmam να με σώζει την τελευταία στιγμή από μερικές τούμπες σε[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜήπως δεν τρώτε κρέας; Κανένα πρόβλημα. Στο βιβλίο του «Οψοποιών μαγγανείαι ήγουν καλογηρική μαγειρική και ζαχαροπλαστική», ο Αρχιμανδρίτης[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σούπα αυτή έχει αμερικάνικη καταγωγή και... παρ' όλο που ίσως να φαίνεται λίγο 'περίεργη' για τα ελληνικά γούστα, τελικά... είναι πολύ νόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Ψαρόσουπα είναι ίσως από τα πιο νόστιμα και πιο αγαπημένα "χειμερινά" φαγητά. Τώρα θα μου πείτε γιατί έβαλα το χειμερινά σε εισαγωγικά; ο λόγος είναι απλός,[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 μπακαλιάρο 1 χριστόψαρο 1 σκορπίνα 1 καπόνι 4-5 καραβίδες 1 καβούρι 6-8 μύδια 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο 2 κλαδάκια σέλερι 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grΗ κλασική αμερικάνικη κακκαβιά(*) για όλες τις εποχές με πολλές παραλλαγές. Μύδια, στρείδια, πεταλίδια! Τι χρειαζόμαστε: ½ κιλό κυδώνια (ή 2 κονσέρβες 250[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γαρίδες 1 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφός τους. 1/2 κιλό πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια καθαρισμένα 3 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο 1 πρέζα σαφράν ή[...]
Πηγή: cooktherapy.gr