Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr300 γρ γαρίδες καθαρισμένες 300 γρ Σολομός 100 γρ Μύδια 1/2 κιλό λεμόνια, τον χυμό τους Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι και πιπέρι Ελαιόλαδο Μπορείτε να βάλετε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr13 Ιαν 2013 Υλικά : Για τα noodles : 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (συν ακόμη λίγο για το άνοιγμα) 3 αυγά 2 κ.σ. ηλιέλαιο αλάτι Για τον ζωμό :[...]
Πηγή: cookcool.grΥΛΙΚΑ 1 μπακαλιάρο 1 χριστόψαρο 1 σκορπίνα 1 καπόνι 4-5 καραβίδες 1 καβούρι 6-8 μύδια 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο 2 κλαδάκια σέλερι 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ Ψαρόσουπα είναι ίσως από τα πιο νόστιμα και πιο αγαπημένα "χειμερινά" φαγητά. Τώρα θα μου πείτε γιατί έβαλα το χειμερινά σε εισαγωγικά; ο λόγος είναι απλός,[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΕίναι μόλις 32 ετών και η φήμη του αρχίζει ήδη να ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης είναι η ήρεμη δύναμη του εστιατορίου Αleria. Υποδέχθηκε το[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: barefootcontessa.com Αν θες να παγώσεις τον χρόνο για κάμποσο, μπορείς. Γκριζάδα, ψύχρα αλλά μερικά μέτρα πιο κει το χορτάρι ψηλώνει ανενόχλητο, οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣούπα θαλασσινών “το καλάθι του ψαρά”! Άτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 40΄, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: foodtrails.grυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.200 γρ. μεγάλα ψάρια για βραστά 300 γρ. μέτριες/μεγάλες γαρίδες 300 γρ. μικρά καλαμαράκια 10-12 μύδια ζωντανά 3 μεγάλες, ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 30 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 200 γραμμάρια σιτάρι αποφλοιωμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΕλαφριά σούπα με άρωμα θάλασσας, με όμορφα χρώματα και πραγματική θεϊκή γεύση. Σερβίρεται εξίσου καλά κρύα όπως και ζεστή, πράγμα που την κάνει ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚόκαλα από διάφορα ψάρια Διάφορα ψαρικά τεμαχισμένα( Μύδια,καλαμάρια, γόνο καλαμαριού,σουπιές ,γαρίδες κ.λ.π) 1 φιλέτο τόνου κομμένο σε κομμάτια 2 φιλέτα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com