Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
photo: Εύη Σκούρα Τα κάστανα, οι λιχουδιές του δάσους, με την πλούσια γεύση τους, απογειώνουν κάθε πιάτο, αλμυρό ή γλυκό. Αυτή η σούπα με κάστανα, μανιτάρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΔευτέρα και θέλεις κάτι οπωσδήποτε να σου ζεστάνει την καρδιά το βράδυ, όταν θα γυρίσεις σπίτι σου. Να σου χαϊδέψει τη διάθεση, να σου γεμίσει νόστιμα το[...]
Πηγή: bostanistas.grAjo Blanco σήμερα, για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! Λέγεται ότι η καταγωγή του είναι από την Málaga και προηγείται του γκασπάτσο που γνωρίζουμε όλοι με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : Για 4-6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μελιτζάνα 2 κολοκυθάκια 2 κρεμμύδια 2 σκ. σκόρδο 100 γρ. κινόα, καλά πλυμμένη και στραγγισμένη (ξερό βάρος) 1½ κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨήνετε την κολοκύθα στο φούρνο για να τονίσετε τη γεύση και τη γλυκάδα της. Για ευκολία ψήνω την κολοκύθα με τη φλούδα και μετά αφαιρώ την ψίχα με ένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ καιρός έχει κρυώσει για τα καλά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζεσταθούμε από μια ζεστή σούπα! Καθώς τα κουνουπίδια και τα πράσα αυτή την εποχή[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΗ άνοιξη έχει φτάσει, το ημερολόγιο και τ’ ανθισμένα μπουμπούκια στα δέντρα το φωνάζουν, το θερμόμετρο όμως, δεν συμφωνεί και η δροσιά καλά κρατεί. Ψυχή και[...]
Πηγή: pandespani.comΤριτώνουμε και τελειώνουμε, ύστερα από το Γκασπάτσο και το Σαλμορέχο , με τις καλοκαιρινές σούπες της Νότιας Ισπανίας. Ετούτη είναι από την περιοχή της Μάλαγα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα 3 κόκκινες πιπεριές 3 μεγάλα καρότα καλά καθαρισμένα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας ξύδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr8 φέτες προσούτο 150 γραμάρια βούτυρο 500 ml ζωμό κοτόπουλο 100 γραμμάρια κροκάν από αμύγδαλο και φουντούκι 200 ml κρέμα γάλακτος 300 ml γάλα 1 μάτσο πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΈνα από τα λατρεμένα μου σος για ψαρικά είναι η ισπανική σος «Ρομέσκο». Την ανακάλυψα σε ένα ταξίδι μου στη Βαρκελώνη και από τότε, κάθε φορά που τη σερβίρω,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν ξέχασα ότι ύστερα από το αγαπημένο μου σαλμορέχο σας χρωστάω κι ένα γκασπάτσο. Και κατ’ αρχήν πρέπει να ξεδιαλύνουμε μια παρεξήγηση: στον[...]
Πηγή: bostanistas.gr