Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1-1½ κιλό πεσκανδρίτσα 1 κεφάλι σολομού 1½ λίτρο νερό 3 κρεμμύδια 2 πατάτες (προαιρετικά) 1 ντομάτα ώριμη 2 σκελίδες σκόρδο 3 καρότα 6-8 κόκκοι πιπέρι 6-8[...]
Πηγή: cooklos.grΟι ψυχαναλυτές θα 'χαν να πουν πολλά αλλά ας μην τους δίνουμε πάντα βάση. Το γεγονός είναι ένα: καθώς μεγαλώνεις, τόσο εκτιμάς τις σούπες. Κι όχι μόνο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σούπα βελουτέ από κολοκυθάκια με μύδια, της Βελγίδας chef Sandra Berten, ήταν το πιάτο που ξεχώρισα στο θεματικό ειδικό δείπνο του Mama Roux με κόνσεπτ, 7[...]
Πηγή: caruso.grΒελουτέ ψαρόσουπα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 10 € ΥΛΙΚΑ : 4 μικρά μπακαλιαράκια (περίπου 700 γρ.) 1 μεγάλο ξερό[...]
Πηγή: foodtrails.grΣούπα με ψητές ντομάτες και τορτελίνια Ο διάλογος που ακολουθεί είναι βασισμένος σε αληθινά γεγονότα και θα μπορούσε να αποτελεί μέρος στιχομυθίας που έχει[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστική διαδρομή απο τον Δημήτρη Δημητριάδη, στη κουζίνα απο το 1994 και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή Chef on Air καθημερινά απο το SKAI tv. Πρόκειται για[...]
Υλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια διαφορετική σούπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ! Υλικά 1 κιλό μύδια με το κέλυφος ½ φλ. λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 μικρό κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 2 καρότα μέτρια ψιλοκομμένα 1 κολοκύθι μέτριο ψιλοκομμένο ½ φινόκιο ψιλοκομμένο 500 γρ. καβουρόψιχα ή σουρίμι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά συνταγής 1 κιλό αρακάς 500 γρ φιλέτα από μπακαλιαράκια χωρίς δέρμα 200ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 3 πράσα ψιλοκομμένα 2 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.com24/7/14 Πικάντικη βελουτέ ψητής πιπεριάς με χταπόδι για σήμερα φίλοι μου που παρότι σούπα, θα την φάτε άνετα για καλοκαίρι. Είναι όσο πρέπει πικάντικη, αν[...]
Πηγή: zannetcooks.com