Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Υλικά Μελιτζάνες 5 ψημένες στο γριλ και καθαρισμένες Γάλα 2 ποτήρια Κασέρι 200 γρ. τριμμένο Αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη 125 γρ. Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Ενας διαφορετικός πουρές πατάτας, με ωραία κρεμώδη υφή! Η έμνευση ήρθε απο τον πουρέ μελιτζάνας που συνοδεύει το υπέροχο χιουνκιάρ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα σκεφτόμουν να ανεβάσω τη συνταγή για το μουσακά αλλά αποφάσισα να ανεβάσω πρώτα τη συνταγή για τη κρέμα μπεσαμέλ και να την βάλω στην κατηγορία "Βασικές[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Ενας διαφορετικός πουρές πατάτας, με ωραία κρεμώδη υφή! Η έμνευση ήρθε απο τον πουρέ μελιτζάνας που συνοδεύει το υπέροχο χιουνκιάρ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 Μελιτζανες φλασκες μεγαλες ψημενες στο φουρνο . -2 κουταλιες βουτηρο -2 κουταλιες αλευρι -1 ποτηρι του νερου γαλα -1 κουπα τυρι τριμμενο κασερι η' αλλο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥΛΙΚΑ -5 κ.σ βουτηρο η' μαργαρινη -6 κ.σ αλευρι -1 λιτρο γαλα -αλατι-πιπερι ασπρο -μοσχοκαρυδο -1 αυγο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταινετε το γαλα και το κρατατε κατα μερος.Σε[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΈνα λίτρο γάλα 15 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ένα βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τραβάμε την[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 4 άτομα 2 μεγάλες σελινόριζες περίπου 600 γραμ 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο 2 κουτ σούπας αλεύρι 1 νεροπότηρο γάλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 φλιτζ του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια 4-6 άτομα 1 κούπα τριμμένο τσένταρ 1 1/2 κούπα γάλα\ 1 κουταλιά αλεύρι 2 κουταλιές βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνοδευτικό για κρέατα. Το φτιάχνω για μπιφτέκια ως εναλλακτική πατάτας και ρυζιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μελιτζάνες 1 κούπα γάλα 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 και 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈψαχνα καιρό πως μπορώ να λιώσω το τσένταρ έτσι όπως το σερβίρουν σε εστιατόρια όπως τα Friday's πάνω στις πατάτες.. Βρήκα αυτή την συνταγή σε ένα ξένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για την πιο πλούσια και λαχταριστή κρέμα που βάζοντας αλάτι γίνεται μπεσαμέλ, ενώ με ζάχαρη και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού μεταμορφώνεται σε κρέμα για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 λίτρο γάλα φρέσκο light 4 κ.σ. φυτίνη 4 κ.σ. αλεύρι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις 4 κουταλιές φυτίνη[...]
Πηγή: greekcook.grΓια την μπεσαμέλ 85 γρ βούτυρο η μαργαρίνη ή (6 μέτριες κ.σ μαλακωμένο βούτυρο η μαργαρίνη) 85 γρ αλεύρι ή (6 μέτριες κ.σ αλεύρι) 900 ml γάλα ή 3μιση ποτήρια[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr