γλυκο σταφυλι βεφας | γλυκο φραπα βεφα αλεξιαδου | ρεβυθαδα αργυρω | πως φτιαχνεται ο γυρος | τσιζκεικ | σουπα με κρεας | κοτοπιτάκια με φυλλο κρούστας | ταρτα με σπανακι αργυρω | μελιτζανοσαλατα συνταγη ευκολη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσες, ντρεσινγκ, dips χωρις κρεμμυδι ζελε αλευρι

Βρέθηκαν 95 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πέστο πράσινης ελιάς

100γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ'[...]

Πηγή: cooklos.gr
Πέστο λιαστής ντομάτας

1 βάζο λιαστές ντομάτες 1 φλιτζ. φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες[...]

Πηγή: cooklos.gr
Αλ πέστο Γένοβας

30 gr τριμμένο τυρί Πεκορίνο 70 με 80 gr τριμμένο τυρί Παρμεζάνα 100 ml παρθένο ελαιόλαδο 15 gr κουκουνάρι 50 gr βασιλικός πλατύφυλλος (μόνο τα φύλλα χωρίς[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Σπιτική σάλτσα πέστο

μισό φλυτζ. λάδι 1/4 κ. σ. φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό 1/4 φλυτζ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο μισό κ. γλ. αλάτι μισό φλυτζ. κουκουνάρι 1 κ. σ. παρμεζάνα[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Πέστο βασιλικού

2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]

Πηγή: cooklos.gr
Ιταλική σάλτσα Αλφρέντο

1 κούπα κρέμα γάλακτος 1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο 1/4 φλιτζανιού βούτυρο 1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό Εκτέλεση Ζεσταίνουμε[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σως πέστο

Για 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πέστο με λιαστή ντομάτα

Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]

Πηγή: e-syntages.gr
Πέστο με ρίγανη και φέτα

Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]

Πέστο βασιλικού

Το πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]

Πηγή: e-syntages.gr
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ CAESAR'S

1 βραστό αυγό (1 λεπτό) 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 1/4 φλιτζανιού στυμμένο λεμόνι 1 κουταλάκι τσαγιού σάλτσα Worcestershire 1/4 φλιτζανιού[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Πουρές με υπέροχη υφή

Γρήγορος πουρές και η υφή του είναι ενωμένη με όλα τα υλικά. Τον σερβίρω σε μπουφέ χωρίς να αφυδατώνεται αν περάσει η ώρα! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πατάτες 1 κ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πουρές πατάτας Νο.01

Υλικά: 5 - 6 μεγάλες πατάτες 1/3 κούπα γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη 1/2 κούπα ρεγγάτο τριμμένο αλάτι

Πηγή: greekmasa.gr
Τα υγιεινά: 5 ντιπς με γιαούρτι

Επιστρέφουμε δυναμικά με πολύ νόστιμες συνταγές για πολύ υγιεινά ντιπς γιαουρτιού, να χαρείτε με τους φίλους σας! Ποτέ δεν λείπουν οι αφορμές για ένα βραδάκι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σάλτσα για ζυμαρικά ή λαχανικά

100 γρ. κασέρι 100 γρ. γκούντα 100 γρ. παρμεζάνα 100 γρ. ρεγκάτο καπνιστό 200 γρ. κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά πιπέρι μοσχοκάρυδο πάπρικα 1/2 κύβο λαχανικών[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Μπεσαμέλ με λάδι ελιάς

Ελαφριά, αφράτη, μαλακή και νόστιμη μπεσαμελ με λάδι. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 - 1/3 ποτηριού κρασιού λάδι ελιάς 1 λίτρο γάλα 2-3 αυγά 2,5 κουταλιές της σούπας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πέστο αρακά

250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βράζουμε τον[...]

Πηγή: cooklos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy