Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
1 Φλυτζάνι φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 4 Σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι κουκουναρόσπορους ½ φλυτζάνι Πεκορίνο ½ Φλυτζάνι Παρμεζάνα ½ Φλυτζάνι[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr6/1/15 Αποδομημένο πέστο κολοκυθιού, είναι ένα πέστο που εμπεριέχει όλα όσα υλικά θα χρησιμοποιούσαμε στο πέστο μας, χωρίς να χρειαστεί να το πολτοποιήσουμε.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικα 2 μεγαλες πατατες 3 κουτ.σουπας μαργαρινη 5 κουτ.σουπας γαλα εβαπορε αλατι Εκτελεση Πλενουμε,καθαριζουμε τις πατατες και τις κοβουμε σε κυβους. Τις[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά για την σάλτσα πέστο: για 4 άτομα 1 κούπα φύλλα βασιλικού 1/2 κούπα μαιντανό 5 κ.σ. καρύδια 100 γρ τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα 1 μεγάλη σκελίδα[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.gr1 Φλυτζάνι φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 4 Σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι κουκουναρόσπορους ½ φλυτζάνι Πεκορίνο ½ Φλυτζάνι Παρμεζάνα ½ Φλυτζάνι[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά : 1 πακέτο τυρί κρέμα 1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί romano 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικα 1 κουπα φυλλα πλατυφυλλου βασιλικου (οχι πολυ πιεσμενα στην κουπα) 3 κουτ.σουπας τριμμενη παρμεζανα 2 κουτ.σουπας κουκουναρι 1 φλυτζ.του ελληνικου καφε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr1 βάζο λιαστές ντομάτες 1 φλιτζ. φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: cooklos.gr30 gr τριμμένο τυρί Πεκορίνο 70 με 80 gr τριμμένο τυρί Παρμεζάνα 100 ml παρθένο ελαιόλαδο 15 gr κουκουνάρι 50 gr βασιλικός πλατύφυλλος (μόνο τα φύλλα χωρίς[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κούπα κρέμα γάλακτος 1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο 1/4 φλιτζανιού βούτυρο 1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό Εκτέλεση Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.grΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΤις δυο αυτές σάλτσες τις κάνω συχνά σε παραλλαγές για να συνοδεύσω διάφορα κρέατα ή και άλλα υλικά. Η πράσινη: Άνιθος (αρκετός) Μαιντανός (αρκετός) Αγγουράκι[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr27/11/13 Τετάρτη η μέρα του κερατά λέει ο καλός μου γιατί κάποια στιγμή είχε ακούσει στη δουλειά ότι όταν οι γυναίκες απατούν τον άντρα τους και άρα δεν έχουν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίμαι μακαρονού, πως να το κάνουμε. Κι επειδή φτιάχνω τόσο συχνά μακαρόνια όλο και δοκιμάζω καινούριες σάλτσες, όλο και προσθέτω κάτι δικό μου. Αυτή η συνταγή[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 150 γραμμάρια τυρί κρέμα 4 αγκινάρες βρασμένες 200γραμμάρια σπανάκι φρέσκο 100 γραμμάρια βούτυρο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 ½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες ¼ φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού βασιλικός πλατύφυλλος 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αποξηραμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο 3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1-2 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ. κουκουνάρι 2 κ.σ.παρμεζάνα αλάτι πιπέρι E[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr