Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ο χειμώνας καλά κρατεί, με τις βροχές του , τα χιόνια του και κυρίως τα μποφόρια του, που ειδικά εμάς εδώ στο νησί μας πήρε και μας σήκωσε. Εμείς όμως δεν το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 350gr ζάχαρη 180ml ξύδι 450gr ketchup 80gr μέλι μισή χούφτα σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλη τη ζάχαρη και την καίμε έως ότου[...]
Πηγή: greekcook.grΑν έχετε βαρεθεί το ρύζι και τις πατάτες, ο πουρές από μήλο είναι ένας πρωτότυπος και γευστικός τρόπος να συνοδεύσετε τα φαγητά σας και να εντυπωσιάσετε. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι λευκό 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. σουσάμι 1-2 κλωναράκια δενδρολίβανο φρέσκο 1 πρέζα αλάτι 1[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μέλι 2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ή λευκό κρασί μουστάρδα (προαιρετικά) αλάτι σουσάμι για[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΡΟΔΙΟΥ , ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ Συνταγή απλή, γρήγορη και άκρως …. υγιεινή θα χρειαστούμε: ( για 4 ατομικές μερίδες[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grFor the recipe in English click here Καλημερούδια, αγαπημένοι/ες μου! Η εβδομάδα ξεκινά με άρωμα Ανατολής! Σήμερα θα μαγειρέψουμε ένα λατρεμένο ντιπ που μας[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι λευκό 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. σουσάμι 1-2 κλωναράκια δενδρολίβανο φρέσκο 1 πρέζα αλάτι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr16/9/14 Πλούσια σος ταχίνι για όλες τις σαλάτες σας και χωρίς να χρειάζεται ψυγείο. Γλυκιά και γεμάτη η γεύση της γι’ αυτό σας προτείνω τα λαχανικά ή οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι το μήλο της έριδος για τους Μεσογειακούς λαούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Χούμους κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Τι είναι το Χούμους? Είναι μια[...]
Πηγή: ioannasblog.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr