Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 190 συνταγές
Γρήγορος πουρές και η υφή του είναι ενωμένη με όλα τα υλικά. Τον σερβίρω σε μπουφέ χωρίς να αφυδατώνεται αν περάσει η ώρα! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πατάτες 1 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό πατάτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη 1 κύβο λαχανικών Πιπέρι Μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: sidagi.grΤο πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.grΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.gr1 βραστό αυγό (1 λεπτό) 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 1/4 φλιτζανιού στυμμένο λεμόνι 1 κουταλάκι τσαγιού σάλτσα Worcestershire 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 5 - 6 μεγάλες πατάτες 1/3 κούπα γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη 1/2 κούπα ρεγγάτο τριμμένο αλάτι
Πηγή: greekmasa.grΝόστιμη, γρήγορη κι εύκολη σαλτσούλα για τα ζυμαρικά μας κι όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες σπανάκι 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κούπας κάσιους 2 κ.γ. χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι αναλογίες για τη γνωστή σως που συνήθως σερβίρεται στα εστιατόρια με τη σαλάτα ρόκας. Τι χρειαζόμαστε: 10 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι 1/2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα: 800γρ. πατάτες 4 καρότα καλά καθαρισμένα 3 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο 1 κουτ. γλυκού κύμινο λίγο φρέσκο γάλα ζεστό 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕπιστρέφουμε δυναμικά με πολύ νόστιμες συνταγές για πολύ υγιεινά ντιπς γιαουρτιού, να χαρείτε με τους φίλους σας! Ποτέ δεν λείπουν οι αφορμές για ένα βραδάκι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια συνταγή που προέκυψε από μια έμπνευση της στιγμής! Τι χρειαζόμαστε: 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένα) λίγο ελαιόλαδο 3 μικρές ντομάτες αλεσμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]