Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 402 συνταγές
Ο πουρες πατατας όπως τον φτιάχνω. Ενώ η μαμά μου με μεγάλωσε με πουρέ από νιφάδες, όταν γεννήθηκε ο γιος μου, μου επέβαλλε τον πουρέ με βραστές πατάτες. Καθώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για το χριστουγεννιάτικο χοιρινό μας! Μπορώ να πω και έκπληξη γιατί δεν τις έχω περί πολλού τις γλυκοπατάτες και το έφτιαξα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠουρές που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους,θα συνοδεύσει το κρέας ή το κοτόπουλό σας!! Συνταγή από σάιτ: .bettycrocker Τι χρειαζόμαστε: Για τον πουρέ: 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400 γραμμάρια σκληρή φέτα 1 κουταλιά της σούπας ούζο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λίγο πιπέρι Εκτέλεση Μια αλοιφή για το ψωμί μας με... ελληνικό άρωμα![...]
Πηγή: sidagi.grΒαρεθήκατε μήπως τις κλασσικές σως που βάζετε στις σαλάτες σας; Πάλι λάδι, ξύδι και μέλι θα ανακατέψετε; Προσέχετε μήπως την διατροφή σας και έχετε περιορισμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι οπως την κετσαπ που αγοραζουμε. Τι χρειαζόμαστε: 1 κονσερβα ολοκληρες ντοματες (σε χυμο ντοματας) 1 μετριο κρεμμυδι, ψιλοκομ. 3 κ.σ. ελαιολαδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το Dip είναι τέλειο συνοδευτικό για τηγανιτά θαλλασινά. Το Tartar Dip μπορεί να φτιαχτεί σε λίγα λεπτά και πρέπει να μπεί στοι ψυγείο τουλάχιστον για μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ εύκολη, πικάντικη σάλτσα τομάτας με πολλές χρήσεις. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια μέτριου μεγέθους 1 κεφάλι σκόρδο λιωμένο με το εργαλείο 10-12[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως σας είχα υποσχεθεί, σήμερα θα σας δείξω πως μπορούμε να φτιάξουμε πεντανόστιμη σάλτσα ντομάτας, την οποία θα αποθηκεύσουμε σε βαζάκια και θα είναι έτοιμη[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr