Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
ΥΛΙΚΑ: ΑΡΑΙΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΣ ΠΗΧΤΕΣ 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι Λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι 2 φλιτζάνια γάλα ΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 2 φλ. αλεύρι χωριάτικο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, νερό όσο χρειαστεί. Για τη γέμιση 1 φλ. χαλλούμι τριμμένο, 1 κουταλάκι δυόσμο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com5 μεγάλες μελιτζάνες φλασκές 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 1 κ.σ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 250 ml ζεστό φρέσκο γάλα (πλήρες) 100 γρ. κασέρι (τριμμένο) 2 πρέζες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 γλυκοπατάτες (περίπου 3 κιλά), πολύ καλά πλυμένες 100 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κυβάκια 40 γρ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι αλάτι πιπέρι Για το σερβίρισμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το πέστο 50 γρ. βασιλικό φρέσκο 1-2 σκελίδες σκόρδο 20 γρ. κουκουνάρι 20 γρ. κάσιους 6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. παρμεζάνα λίγο λεμόνι χυμό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά![...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕνόψει επικαιρότητας και μουντιάλ (ας χάσαμε αρχή-αρχή… κάτι θα σκεφτεί ο ‘Οτο) κι επειδή κανείς δεν θέλει να θυσιάζει τις φάσεις και τα γκολ γιατί μαγειρεύει…[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την μπεσαμέλ 85 γρ βούτυρο η μαργαρίνη ή (6 μέτριες κ.σ μαλακωμένο βούτυρο η μαργαρίνη) 85 γρ αλεύρι ή (6 μέτριες κ.σ αλεύρι) 900 ml γάλα ή 3μιση ποτήρια[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΑυτή είναι η βασική συνταγή για να φτιάξουμε μια πολύ ωραία, κλασική, κι αφράτη κρέμα ή σάλτσα μπεσαμέλ. Σφιχτή ή πιο αραιή, είναι ιδανική για όλα τα φαγητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΕΣΤΟ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕ Το π έ στο ( pesto ) ειναι μια σαλτσα με καταγωγη απο την περιοχ η της Λιγκο ύ ρια (Τζενοβα) . Το κλασσικο π έστο εχει ως βασικο της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠουρές αφράτος και βελούδινος με φρέσκες πατάτες Ο πουρές πατάτας συνοδεύει πολύ αρμονικά το ψητό κρέας, τα μπιφτέκια, τα παναρισμένα κρεατικά, σουτζουκάκια ή[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΕίσαι ξενιτεμένος;;; Επεθύμησες πουρέκκια της αναρής;;;Ακολουθεί συνταγή πουρεκιών που έμαθα που την γιαγιά μου με παραλλαγη για ξενιτεμένους που εν μπορούν να[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠρόκειται για την πιο πλούσια και λαχταριστή κρέμα που βάζοντας αλάτι γίνεται μπεσαμέλ, ενώ με ζάχαρη και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού μεταμορφώνεται σε κρέμα για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Αβοκάντο είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά καλοκαιρινά φρούτα. Υψηλό σε θρεπτικά συστατικά και χαρακτηριστική γεύση που δίνει δροσιά σε υπέροχες[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr400 γραμμάρια σκληρή φέτα 1 κουταλιά της σούπας ούζο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λίγο πιπέρι Εκτέλεση Μια αλοιφή για το ψωμί μας με... ελληνικό άρωμα![...]
Πηγή: sidagi.grΦτιάξτε μια υπέροχη σπιτική σάλτσα πεστο βασιλικου για τα μακαρόνια σας και αποθηκεύστε τη σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο στο ψυγείο, έτοιμη για να νοστιμίσει τα[...]
Πηγή: omanoclock.gr