Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικα 1 κουπα φυλλα πλατυφυλλου βασιλικου (οχι πολυ πιεσμενα στην κουπα) 3 κουτ.σουπας τριμμενη παρμεζανα 2 κουτ.σουπας κουκουναρι 1 φλυτζ.του ελληνικου καφε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr4 φλιτζ. φύλλα μαϊντανού 3 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ' ένα μπλέντερ το μαϊντανό, το[...]
Πηγή: cooklos.gr250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βράζουμε τον[...]
Πηγή: cooklos.gr100γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ'[...]
Πηγή: cooklos.gr1 βάζο λιαστές ντομάτες 1 φλιτζ. φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: cooklos.grμισό φλυτζ. λάδι 1/4 κ. σ. φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό 1/4 φλυτζ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο μισό κ. γλ. αλάτι μισό φλυτζ. κουκουνάρι 1 κ. σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Για 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.grΤο πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.grΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΤα Αβοκάντο είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά καλοκαιρινά φρούτα. Υψηλό σε θρεπτικά συστατικά και χαρακτηριστική γεύση που δίνει δροσιά σε υπέροχες[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 250 γρ. φέτα σκληρή 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά λίγο ελαιόλαδο Λιώνουμε με τα χέρια τη φέτα. Κόβουμε τις πιπεριές. Βάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 400 γρ. καπνιστό μπέικον 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κούπα ντοματάκια ψιλοκομμένα Αλάτι Πιπέρι χοντρό κοπανισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια εύκολη και γρήγορη, πάρα πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη σάλτσα, για όλα τα ζυμαρικά μας, μακαρόνια ή κοφτά και ιδιαίτερα με πένες ή βίδες. Φτιάξτε την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 1 ½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες ¼ φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού βασιλικός πλατύφυλλος 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αποξηραμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.gr1 Φλυτζάνι φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 4 Σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι κουκουναρόσπορους ½ φλυτζάνι Πεκορίνο ½ Φλυτζάνι Παρμεζάνα ½ Φλυτζάνι[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr