Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Μετά από τόσο χορταστικά γεύματα και δείπνα, μετά από τόσα γλυκά και παρασπονδίες, φτάνει μια μέρα που λες: ΤΕΛΟΣ. Έλεος! Δεν πάει άλλο! Θα σκάσω! Πάνω εκεί[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ φίλος μου ο Θεοτόκης έζησε στην Αμερική για 18 χρόνια. Γυρίζοντας πίσω, έφερε μαζί του μαζί με τις εμπειρίες του και τις αναμνήσεις του, τα βιβλία και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο να μαγειρεύεις για δύο άτομα μόνο, δεν είναι απλή υπόθεση. Το να μαγειρεύεις για ένα, είναι ακόμα δυσκολότερο. Πόσο μάλλον όταν σου αρέσει η μαγειρική και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣεπτέμβρης : Ο ιδανικός μήνας για να φτιάξουμε ένα φαγητό με σταφύλια, αφού είναι η εποχή τους. Ας το φτιάξουμε για 4 άτομα. Κοτόπουλο με σταφύλια Τι θέλουμε:[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα αγαπημένο φαγητό που φάγαμε στην Αμερική και που γίνεται στα γρήγορα ήταν αυτό. Όταν μου το πρωτοείπε η φίλη μου, δεν έπιασα τη μεσαία λέξη: -Τι θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα ζυμαρικά; Σε λίγους μάλλον! Εμένα, όπως σας έχω πει, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά όχι απαραίτητα με κιμά. Αντιθέτως, μου αρέσουν πολύ με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα light μεζεδάκι σας έχω σήμερα. Πιπεριές γεμιστές με τυρί και γαλοπούλα. Οι πιπεριές ψήνονται, έτσι δεν παίρνετε θερμίδες από το τηγάνισμα. Το τυρί, μπορει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα κράνμπερις είναι γνωστά πια για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και όλα τα καλά που προσφέρουν. Τα βάζω σε σαλάτες, σε κέικ, σε μπισκότα, αλλά αυτή τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο φαγητό που έκανα το Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω παράπονο όμως! Έχω επαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους να δοκιμάζουν νέες γεύσεις![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα πιάτα που φάγαμε εκείνο το βράδυ, ήταν το κοτόπουλο πάνω σε βάση αγγουριού. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν ήταν ωραία, αλλά λέμε. Αν πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν κοιτάξει κάποιος πόσες συνταγές έχω στο μπλογκ με κόκκινο κρέας και πόσες με άσπρο (και ειδικά με κοτόπουλο), θα καταλάβει ότι προτιμώ το άσπρο. Το κόκκινο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια του "μαγειρεύω για δύο" είχα φυλάξει ένα στήθος κοτόπουλου φιλέτο για να το κάνω μία από τις προσεχείς μέρες. Ξεκίνησα το φαγητό πως θα το κάνω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή που προτείνω σήμερα, είναι για τους λάτρεις του blue cheese. Τυρί που είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς. Εμείς το αγαπάμε οικογενειακώς! Στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠοιος είπε ότι οι κίτρινη κολοκύθα είναι μόνο για το Χάλογουιν και για πίτες; Δοκιμάστε να την τρυπώστε σε διάφορα φαγητά και θα γίνουν εξαιρετικά νόστιμα. Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr