Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 16 κανελόνια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά χρωματιστή ψιλοκομμένη 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 κ.σ. λάδι 2[...]
Πηγή: cookingbook.grΚοτόπουλο με πράσα και σάλτσα μπεσαμέλ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 8 μπουτάκια κοτόπουλου 4 πράσα καθαρισμένα 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα), τριμμένο ½ κ.σ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΜια πολύ νόστιμη και χορταστική σούπα που θα γίνει η αγαπημένη της οικογένειας. Ένα υγιεινό, χειμωνιάτικο πιάτο, μεσημεριανό ή βραδινό, με ελαφρά κρεμώδη υφή,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, το μείγμα των Ινδικών μπαχαρικών για biryani (μπιργιάνι) κι ας φτιάξουμε ένα εξωτικό κοτόπουλο. Η κουζίνα μας θα γεμίσει αρώματα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι γευστικές μας αναζητήσεις αυτή τη φορά μας οδήγησαν στο μακρινό Ιράν. Μια χώρα με πλούσια ιστορία και σπουδαία μαγειρική παράδοση. Η κουζίνα του Ιράν λόγω[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι μερικά πιάτα που τα ερωτεύεσαι απ’ την πρώτη μπουκιά. Μπορεί να είναι ένα πιάτο που δοκίμασες σε κάποιο εστιατόριο ή στο σπίτι εκείνης της φίλης[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυστατικά 1φλ.αρωματικό ρύζι (thai,basmati,yasmin) Μια πρέζα σαφράν Αλατοπίπερο 3μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 2/3φλ.ανάμικτα λαχανικα κατ/να[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (Για 8-10 άτομα) Για τη ζύμη: 2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Self-Raising), ½ κουταλάκι αλάτι, ½ φλ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι είναι αυτό το Ταζίν πάλι, θα μου πείτε και θα’ χετε και δίκιο να “τα πάρετε”, καθώς με το overdose μαγειρικής από παντού, είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε[...]
Πηγή: caruso.gr