Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Είμαι γνωστή "άρρωστη" με τα τσουμπλέκια της κουζίνας. Τρελαίνομαι να μπαίνω σε σχετικά μαγαζιά και να χαζεύω, να ανακαλύπτω διάφορα χρήσιμα (λέμε τώρα) σκεύη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ' 1/2 Κοτοπουλο(1 κιλο περιπου),1ξερο κρεμμυδι μεγαλο,2 καροτα,1 κολοκυθακι μετριο,1 πατατα καθαρισμενη και κομμενη,2-3 κλωναρακια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Υλικά για περίπου 2½ λίτρα ζωμό 2 συσκευασίες Φτερούγα Κοτόπουλου Νωπή Νιτσιάκος (16 τεμάχια συνολικά), βάρους περίπου 1.600 γρ. 4 λίτρα νερό 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4 - 6 άτομα Για το πέστο 4 ματσάκια πλατύφυλλος βασιλικός (μπορείτε να το προμηθευτείτε σε ματσάκια, σε μικρές συσκευασίες στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ ή[...]
Πηγή: sidagi.grhttp://www.cityzentv.gr/ Μία τεμπέλικη αλλά πεντανόστιμη συνταγή. Όσοι τολμάτε τους συνδυασμούς υλικών προσθέστε τέσσερις αντσούγιες πριν σβήσετε με τη μπίρα.[...]
Κοτόπουλο φρικασέ -θυμίζει έντονα μαγειρίτσα -πεντανόστιμο !!! Υλικά : 1 κιλό στήθος κοτόπουλου ή 1 μικρό κοτόπουλο 2μαρούλια μεγάλα 1κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ μουστάρδα Dijon με τις ισορροπημένες εντάσεις και την εκλεπτυσμένη οξύτητά της, προσφέρεται να αποτελέσει τη βάση για εκλεκτές σάλτσες και συνταγές. Στη[...]
Πηγή: caruso.grΥπάρχει ένα μυστικό για το πώς ένα πιάτο μπορεί από απλά νόστιμο, να γίνει πεντανόστιμο…Και είναι κοινό…Και όλοι το γνωρίζουν…Πρόκειται για[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πιλάφι όπως το γαμοπίλαφο που φτιάχνουν στην Κρήτη. Μόνο που εδώ είναι με σκέτο κοτόπουλο αντί για τα 2 ή 3 είδη κρεάτων. Υλικά: 2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Ο Μάσιμο Μποτούρα, ο κορυφαίος Ιταλός σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Osteria Francescana” στη Μόντενα της Ιταλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην πάπια σαν φαγητό τη γεύτηκα αφού παντρεύτηκα, μιας και ο πεθερός μου είχε μια μικρή όμορφη φάρμα με διάφορα οικόσιτα πουλιά( φραγκόκοτες, φασιανούς, [...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Γαλοπούλα Πατάτες Μπρόκολο Αποξηραμένο βερίκοκο Για τη γέμιση Βούτυρο Ψιλοκομμένο κρεμμύδι Ψιλοκομμένο σκόρδο Μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ κόκορας κρασάτος είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζω να το φτιάχνω περισσότερο το χειμώνα! Μιας και πιάσανε όμως πάλι τα κρύα, ευκαιρία να τον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια εντυπωσιακή, «δροσερή» και πάρα πολύ νόστιμη παραλλαγή του παραδοσιακού πιάτου. Υλικά 250 γρ κριθαράκι μέτριο 4 ατομικά ρολά κοτόπουλο 1 πράσινη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτα παιδικά μου χρόνια τους χειμώνες, τις περισσότερες Κυριακές τα μεσημέρια, το φαγητό ήταν ένα· χωριάτικη κότα σούπα αυγοκοφτή. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr