Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για την άλμη με τζίντζερ 1 κιλό Νερό 55 γρ. Αλάτι 40 γρ. Μέλι 20 γρ. Τζίντζερ, σε φέτες 10 γρ. Αστεροειδής γλυκάνισος 10 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες [...]
Πηγή: megatv.com/cookΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΜετά από ένα Σαββατοκύριακο μακριά σας λόγω πολύ κακής «σύνδεσης» του υπολογιστή μου, επιστρέφω από τα πάτρια και σας κερνάω τα αγαπημένα μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml νερό 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 130 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη σάλτσα 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 25 ml ηλιέλαιο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 κ.γ. κανέλλα τριμμένη 1/4 κ.γ. πιπέρι λευκό τριμμένο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ (ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ) ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Τσιμιτσάνγκα ή πιό απλά μπουρίτο τηγανητό με γέμιση και γαρνιτούρα που ποικίλλουν, ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες. Αυτό έχω καταλάβει από διάφορες συζητήσεις με γνωστούς αλλά[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΥλικά για το κρέας: 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες (ή ανάλογα αν προτιμάτε μόνο στήθος) 2 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά λαρδί (χοιρινό[...]
Πηγή: greekcook.gr