Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Για το φύλλο 400 γρ. αλεύρι 100 ml ελαιόλαδο 120 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 αυγό 4 γρ. μαγιά σκόνη αλάτι περίπου 120 γρ. νερό, ή όσο χρειαστεί Για τη γέμιση 400[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού από το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε, κομμένο σε κύβους (χωρίς πέτσες) λίγα φυλλαράκια ρόκας 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κοτόπουλο, κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής ή βιολογικό, βάρους περίπου 1.800 γρ., κομμένο στα 8 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 4 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές (περίπου 2,5 εκ.) 60 ml ελαιόλαδο χυμός από 1 πορτοκάλι χυμός από 1/2 λεμόνι 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 μπουτάκια κοτόπουλου («κοπανάκια») 40 ml + 30 ml ελαιόλαδο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος 200 ml ζωμός[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 - 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, σε λεπτά μπαστουνάκια 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες 50 ml ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. ψητό κοτόπουλο, που μας περίσσεψε από την προηγουμένη, σε κυβάκια 200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 4 κουτ. σούπας φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το κοτόπουλο 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 5 κόκκοι πιπέρι 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, στο οποίο έχουμε καρφώσει 3 γαρίφαλα αλάτι Για τις πίτες 4[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε λεπτά «παϊδάκια» 2 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 2 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μηλόξιδο ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο ή μπούτια ή στήθη κοτόπουλου 1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες 2 μέτρια βιολογικά καρότα σε ροδέλες 2 ξερά κρεμμύδια ολόκληρα 3 - 4 γαρίφαλα 3 -[...]
Πηγή: gastronomos.gr16 φτερούγες κοτόπουλου 500 ml ξινόγαλα (στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ) 30 ml ελαιόλαδο 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο 150 γρ. ταμπάσκο ή άλλη σάλτσα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικού βάρους περίπου 550 γρ.) 40 ml ελαιόλαδο 8 φέτες μπέικον 12 φέτες από ψωμί του τοστ (κατά προτίμηση ολικής άλεσης ή πολύσπορο)[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια 1/2 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε λάδι, για να είναι μαλακές),[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, χοντροκομμένα 100 ml λευκό, ξηρό κρασί 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλες μπουκιές[...]
Πηγή: gastronomos.grΚουσκούς: Μουλιάζουμε το κουσκούς σε ζεστό νερό ή ζωμό (αν έχουμε φυλαγμένο στο ψυγείο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Συνήθως θέλει περίπου 5 λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr