Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μοσχάρι ψητό της κατσαρόλας με πατάτες Κοτόπουλο λεμονάτο (ψητό κατσαρόλας) Αυτή η συνταγή έχει μεγάλο σουξέ και πολλοί μου την έχουν ζητήσει. Η γιαγιά μου την[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν ήμουνα μικρή, η γιαγιά μου το έφτιαχνε στην τσερέπα, στον ξυλόφουρνο. Αλλά και στη γάστρα, στην κουζίνα μας, ωραιότατο γίνεται. Όσον αφορά το αποτέλεσμα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά για 4 ορτύκια 4 ορτύκια βούτυρο άσπρα αμύγδαλα λεπτοκομμένα 1 κυδώνι κομμένο σε λεπτές φέτες λίγο νερό 3 κ. του γλυκού ζάχαρη λίγες ρόγες από σταφύλι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grPin It Τα αδέλφια μου δε διανοούνται Χριστούγεννα χωρίς αυτή τη γέμιση!!! Υλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά ή 1 μεγάλη κότα 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤο ρολό κοτόπουλο όλοι το ξέρουμε και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς το φτιάχνουμε αρκετά συχνά για την οικογένειά μας, αλλά και σε κάποια τραπέζια που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΘα μου πείτε τι ιδιαίτερο έχει ένα κοτόπουλο στη γάστρα; Σωστή παρατήρηση βεβαίως… αλλά για μένα έχει, μιας και είναι ίσως η δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν έχει νόημα να σας δώσω συνταγή γαλοπούλας εκ των υστέρων, αλλά σας δίνω ορισμένες ιδέες για εκμετάλλευση των κομματιών που σας έμειναν - αν έμειναν. Φέτος[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν πιστεύετε ότι ο σωστός τρόπος για να μαγειρέψουμε έναν κόκορα και μάλιστα χωριάτικο, είναι να τον κάνουμε μακαρονάδα με χοντρό μακαρόνι, τότε σίγουρα δεν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr