Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Αυτής της ιδιαίτερης σάλτσας που γίνεται πολτοποιώντας βασιλικό, παρμεζάνα, λίγο σκόρδο, κουκουνάρια και ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΒρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε και για πολλές ώρες πάνω από τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr