Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
½ κουταλιά ψιλοκομμένος δυόσμος 4 κουταλιές τριμμένη κεφαλογραβιέρα 600 γρ. χοιρινός κιμάς 400 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλο 1 φλιτζανάκι κρασί λευκό 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΚΑΛΑΝΤΊΝΑ : ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φτάσαμε και στις 6 του Ιούλη, και η χαρούμενη δημιουργική παρέα των Quanti Modi di fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο πρασοσέλινο συνήθως το συνδυάζουμε με χοιρινό, ένα φαγάκι πραγματικά πεντανόστιμο. Τις προάλλες σκέφτηκα: Γιατί να μην το μαγειρέψω με κοτόπουλο?? Έγινε ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑγαπημένο φαγητό του Αντώνη μου. Μας το φτιάχνει πάντα εκείνος. Οπότε όπως καταλάβατε η συνταγή είναι αποκλειστικά δική του. Και το φτιάχνει τέλεια.......[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά από ένα Σαββατοκύριακο μακριά σας λόγω πολύ κακής «σύνδεσης» του υπολογιστή μου, επιστρέφω από τα πάτρια και σας κερνάω τα αγαπημένα μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!!ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ! ΥΛΙΚΑ 1 κτοπουλο σε τεμαχια 500γρ σελιν500γρ σελερι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΡΙΚΑΣΕ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Το καλοκαιράκι τ ελειώνει σιγά σιγά, και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο φρέσκο ντόπιο κάρδαμο, που εμείς το σπέρνουμε τον Οκτώβρη στο περιβόλι μας και αρχίζουμε να το κόβουμε έναν μήνα μετά, θα το βρείτε σε μερικούς πάγκους[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comκοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, εδώ με Mafaldine Barilla Το κοκκινιστό είναι ο αδιαφιλονίκητος μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού. Πλούσια σάλτσα, γλυκά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή η σαλάτα είναι μια συνταγή που ξεθάψαμε από ένα βιβλίο μαγειρικής περίπου 40 ετών! Ήταν μια εποχή που η υγιεινή διατροφή ήταν άγνωστη λέξη. Οι σαλάτες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΆκρως παραδοσιακή συνταγή σήμερα! Με δυο υλικά που αγαπά η κρητική κουζίνα . Απλή , με ελάχιστα υλικά συνταγή με την οποία μπορούμε να μαγειρέψουμε τόσο το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα λουκάνικα κοτόπουλο, είναι πολύ πιο υγιεινά από τα χοιρινά, αλλά από γεύση δεν εντυπωσιάζουν. Ένας τρόπος για να τα κάνουμε πιο πικάντικα, είναι τα κόψουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr