Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Σεπτέμβρης : Ο ιδανικός μήνας για να φτιάξουμε ένα φαγητό με σταφύλια, αφού είναι η εποχή τους. Ας το φτιάξουμε για 4 άτομα. Κοτόπουλο με σταφύλια Τι θέλουμε:[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα αγαπημένο φαγητό που φάγαμε στην Αμερική και που γίνεται στα γρήγορα ήταν αυτό. Όταν μου το πρωτοείπε η φίλη μου, δεν έπιασα τη μεσαία λέξη: -Τι θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα έδεσμα που περιμένω πως και πώς να φάω τα Χριστούγεννα είναι η γέμιση της γαλοπούλας. Δε μου αρέσει να έχει μέσα συκωτάκια και τέτοια που πικρίζουν λιγάκι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα ζυμαρικά; Σε λίγους μάλλον! Εμένα, όπως σας έχω πει, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά όχι απαραίτητα με κιμά. Αντιθέτως, μου αρέσουν πολύ με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕπηρεασμένη από τα προϊόντα που παράγει η Σαντορίνη και το νόστιμα φαγητά που έφαγα εκεί, μαγείρεψα κοτόπουλο, με λιαστές ντομάτες Σαντορίνης και κρασί[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο φαγητό που έκανα το Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω παράπονο όμως! Έχω επαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους να δοκιμάζουν νέες γεύσεις![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν βαριέσαι να φτιάχνεις τα ίδια και τα ίδια, σκέφτεσαι ιδέες που θα είναι αρεστές σε όλους. Έτσι, τις προάλλες σκεφτόμουνα, πώς θα μπορούσα να φτιάξω τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠετιμέζι φτιάξαμε. Και τώρα, τι θα το κάνουμε τόσο που έχουμε; Άλλες χρονιές δεν έβρισκα πετιμέζι, φέτος δεν ξέρω τι να το κάνω (ξέρω, αλλά λέμε...) Σκέφτομαι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚάθε χρόνο, στη διάρκεια των γιορτών που όλο και λίγο περισσότερο χρόνο έχω (λέμε τώρα), δοκιμάζω συνταγές από άλλα μπλογκ φίλων ή από το εξωτερικό. Συνήθως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧτες έκοψα την πρώτη ντομάτα από τον κήπο μου, ενώ τα πεσκέσια συνεχίζουν να έρχονται από άλλους κήπους. Αγγουράκια τρώμε εδώ και καιρό, ενώ με έκπληξη είδα να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και χρόνια κυνηγάω να βρω κιμά κοτόπουλου. Στο νησί όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις κάποια υλικά. Για κάποιο λόγο, τα σούπερ μάρκετ δεν κόβουν κιμά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια ανακύκλωσης φαγητών και στηρίζοντας την άποψη ότι πρέπει να αξιοποιούμε τα πάντα στην κουζίνα, έφτιαξα αυτή την ελαφριά σαλάτα. Το στήθος[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαναγίας πλησιάζει και θέλω να σας προτείνω ένα πιάτο ξεχωριστό κατά τη γνώμη μου. Το φαγητό αυτό το έκανα πέρυσι της Παναγίας, επηρεασμένη από τις διακοπές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως σας έλεγα, το προηγούμενο φαγητό κατέληξε σε τριλογία. Για αλλού ξεκίνησε και αλλού έφτασε. Όταν πήρα το σπανάκι και τα υπόλοιπα υλικά για την πίτα, δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια του "μαγειρεύω για δύο" είχα φυλάξει ένα στήθος κοτόπουλου φιλέτο για να το κάνω μία από τις προσεχείς μέρες. Ξεκίνησα το φαγητό πως θα το κάνω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ φίλη μου η Μ. φτιάχνει πολύ ωραίες πίτες. Πρόσφατα έφτιαξε κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Μου έστειλε τη συνταγή και φωτό και σας την παρουσιάζω. Κοτόπιτα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο να μαγειρεύεις για δύο άτομα μόνο, δεν είναι απλή υπόθεση. Το να μαγειρεύεις για ένα, είναι ακόμα δυσκολότερο. Πόσο μάλλον όταν σου αρέσει η μαγειρική και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr