Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Το φαγητό που έκανα το Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω παράπονο όμως! Έχω επαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους να δοκιμάζουν νέες γεύσεις![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο να μαγειρεύεις για δύο άτομα μόνο, δεν είναι απλή υπόθεση. Το να μαγειρεύεις για ένα, είναι ακόμα δυσκολότερο. Πόσο μάλλον όταν σου αρέσει η μαγειρική και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣεπτέμβρης : Ο ιδανικός μήνας για να φτιάξουμε ένα φαγητό με σταφύλια, αφού είναι η εποχή τους. Ας το φτιάξουμε για 4 άτομα. Κοτόπουλο με σταφύλια Τι θέλουμε:[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα αγαπημένο φαγητό που φάγαμε στην Αμερική και που γίνεται στα γρήγορα ήταν αυτό. Όταν μου το πρωτοείπε η φίλη μου, δεν έπιασα τη μεσαία λέξη: -Τι θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα έδεσμα που περιμένω πως και πώς να φάω τα Χριστούγεννα είναι η γέμιση της γαλοπούλας. Δε μου αρέσει να έχει μέσα συκωτάκια και τέτοια που πικρίζουν λιγάκι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα ζυμαρικά; Σε λίγους μάλλον! Εμένα, όπως σας έχω πει, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά όχι απαραίτητα με κιμά. Αντιθέτως, μου αρέσουν πολύ με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚοτόπουλο ... Χαβάης!!! Βαρεθήκατε τις συνηθισμένες συνταγές; Ώρα να μάθουμε πώς θα φτιάξουμε κοτόπουλο Χαβάης! Δεν είναι ένα συνηθισμένο κοτόπουλο. Σας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ φίλη μου η Μ. φτιάχνει πολύ ωραίες πίτες. Πρόσφατα έφτιαξε κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Μου έστειλε τη συνταγή και φωτό και σας την παρουσιάζω. Κοτόπιτα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠετιμέζι φτιάξαμε. Και τώρα, τι θα το κάνουμε τόσο που έχουμε; Άλλες χρονιές δεν έβρισκα πετιμέζι, φέτος δεν ξέρω τι να το κάνω (ξέρω, αλλά λέμε...) Σκέφτομαι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ας ξεκινήσουμε τη βδομάδα με ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό και ας ευχαριστηθούμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού (κλαψ)...[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καλή μου η Νουνού, εδώ και καιρό, μου έστειλε ένα βάζο πάστα πράσινου κάρυ. Καυτερό, όσο δεν λέγεται! Περίμενα την κατάλληλη στιγμή να το χρησιμοποιήσω (πχ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν κοιτάξει κάποιος πόσες συνταγές έχω στο μπλογκ με κόκκινο κρέας και πόσες με άσπρο (και ειδικά με κοτόπουλο), θα καταλάβει ότι προτιμώ το άσπρο. Το κόκκινο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και χρόνια κυνηγάω να βρω κιμά κοτόπουλου. Στο νησί όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις κάποια υλικά. Για κάποιο λόγο, τα σούπερ μάρκετ δεν κόβουν κιμά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΩραίααα! Αφού κάναμε μια μικρή αποτοξίνωση από το φαγητό μετά τις γιορτές, επανέρχομαι με μια ιδιαίτερη συνταγή. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε μανταρίνι στο ψητό;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαναγίας πλησιάζει και θέλω να σας προτείνω ένα πιάτο ξεχωριστό κατά τη γνώμη μου. Το φαγητό αυτό το έκανα πέρυσι της Παναγίας, επηρεασμένη από τις διακοπές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως σας έλεγα, το προηγούμενο φαγητό κατέληξε σε τριλογία. Για αλλού ξεκίνησε και αλλού έφτασε. Όταν πήρα το σπανάκι και τα υπόλοιπα υλικά για την πίτα, δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ φίλος μου ο Θεοτόκης έζησε στην Αμερική για 18 χρόνια. Γυρίζοντας πίσω, έφερε μαζί του μαζί με τις εμπειρίες του και τις αναμνήσεις του, τα βιβλία και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr