Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
«Το βιβλίο αφιερώνεται στις μανάδες, απανταχού της γης, που προσθέτουν την αγάπη τους σαν βασικό συστατικό στην κοτόσουπα», γράφει η Mimi Sheraton[...]
Πηγή: bostanistas.grκοτοσαλάτα γλυκόξινη κοτοσαλάτα γλυκόξινη Για 4 άτομα Προετοιμασία: 1 ώρα ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ: 360 Υλικά 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα δαμάσκηνο 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ αυθεντική πάπια πορτοκάλι, ευρέως γνωστή ως canard al’ orange στη χώρα που γέννησε την συνταγή έχει μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Δεν έχει πορτοκάλι! Αντ’[...]
Πηγή: caruso.grΗ κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνεχίζουμε τις γιορτινές ιδέες με ένα φαγητό ξεχωριστό που μένει αξέχαστο σε όσους το δοκιμάζουν. Ιδεώδες για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο ραντεβού των Quanti Modi di Fare e Rifare πρίν τις καλοκαιρινές διακοπές! Το σημερινό μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι ζωμοί κρύβουν το μυστικό της γευστικής πληρότητας στα περισσότερα μαγειρευτά πιάτα και σάλτσες, αποτελώντας τη βάση όλης της Γαλλικής σχολής μαγειρικής. Με[...]
Πηγή: caruso.gr