κεικ με μελι αργυρω | φαβα ακης πετρετζικης | γυρος σπιτικος | συνταγη για μια κασεροπιτα | κορμος με φραουλες παρλιαρος | ντιπ για ψητα στα καρβουνα | σκορδοψωμα συνταγη | πως φτιαχνουμε τηγανοψωμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πουλερικα χωρις βιδες μεντα

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Η άλλη, απολύτως λαχταριστή κοτόσουπα

«Το βιβλίο αφιερώνεται στις μανάδες, απανταχού της γης, που προσθέτουν την αγάπη τους σαν βασικό συστατικό στην κοτόσουπα», γράφει η Mimi Sheraton[...]

Πηγή: bostanistas.gr
κοτοσαλάτα γλυκόξινη

κοτοσαλάτα γλυκόξινη κοτοσαλάτα γλυκόξινη   Για 4 άτομα Προετοιμασία: 1 ώρα ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ: 360 Υλικά 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα δαμάσκηνο 1[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Η αυθεντική Γαλλική πάπια πορτοκάλι με σάλτσα[...]

Η αυθεντική πάπια πορτοκάλι, ευρέως γνωστή ως canard al’ orange στη χώρα που γέννησε την συνταγή έχει μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Δεν έχει πορτοκάλι! Αντ’[...]

Πηγή: caruso.gr
Κομψό Κοτόπουλο με Εστραγκόν & ολίγη Γαλλική[...]

Η κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]

Πηγή: caruso.gr
Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιορτινά: Πάπια με βύσσινα

Συνεχίζουμε τις γιορτινές ιδέες με ένα φαγητό ξεχωριστό που μένει αξέχαστο σε όσους το δοκιμάζουν. Ιδεώδες για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
POLLO AI PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο ραντεβού των Quanti Modi di Fare e Rifare πρίν τις καλοκαιρινές διακοπές! Το σημερινό μας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σπιτικοί Ζωμοί: Κοτόπουλο και Βοδινό

Οι ζωμοί κρύβουν το μυστικό της γευστικής πληρότητας στα περισσότερα μαγειρευτά πιάτα και σάλτσες, αποτελώντας τη βάση όλης της Γαλλικής σχολής μαγειρικής. Με[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy