Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Μοιάζει πολύ με αυτές τις σαλάτες που λατρεύεις (όπως παντζαροσαλάτα), αφού όλα τα υλικά της αναμειγνύονται σε κάθε πιρουνιά. Αντικαθιστούμε την μαγιονέζα με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlH Σεφ Ντίνα Νικολάου είναι σίγουρη πως αυτή η γαλοπούλα είναι τέλεια! Γιατί; Πρώτον γιατί αυτό το μαρινάρισμα με αλατόνερο (άλμη) την κάνει απίστευτα τρυφερή,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. βούτυρο ή λάδι 1 κύβο ζωμό κότας 750 γρ. κιμάς 2 μεγάλα ξινόμηλα κομμένα σε κύβους 2 κ.σ. ρύζι καλά βρασμένο 10 κάστανα ψημένα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr650-800 γρ φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο (μία συσκευασία) 100 γρ. αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα 100 γρ. αμύγδαλα άσπρα κομμένα και καβουρδισμένα 1/4 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ συνταγή για coronation chicken (κρύο κοτόπουλο της βασιλικής στέψης με σάλτσα κάρυ) ήταν το δεύτερο μεγάλο καλοκαιρινό σουξέ μου μετά το σπιτικό frozen[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή για coronation chicken (κοτόπουλο της βασιλικής στέψης με σάλτσα κάρυ) ήταν το δεύτερο μεγάλο καλοκαιρινό σουξέ μου μετά το σπιτικό frozen yogurt και[...]
Πηγή: caruso.gr16/11/13 Χειμωνιάτικο μεσημέρι Σαββάτου και είπα να δώσω μια νότα ζεστασιάς στο τραπέζι μας και στο στομάχι μας. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν φαγητά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτην παραγωγή της Μαυροδάφνης Πατρών (ΠΟΠ Μαυροδάφνη Πατρών) μπορούν να συμμετέχουν δύο σκουρόχρωμες ποικιλίες: η ομώνυμη μαυροδάφνη –που η παράδοση λέει[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο κύριο αίτημα της εποχής μας είναι η σύμπραξη των πιο δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας – τόσο στη χώρα μας όσο και στο κοινό μας[...]
Πηγή: bostanistas.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ήρθαν και πάλι τα λαμπερά Χριστούγεννα. Όλη η οικογένεια μαζεύεται στο γιορτινό τραπέζι για να γιορτάσει τη γέννηση του Θεανθρώπου που[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grυλικά γιά 4 άτομα 4 στήθη κοτόπουλου χωρισμένα σε φιλέτα 20 φρέσκα σύκα 1/2 φλ.τσ. αμύγδαλα ασπρισμένα 3/4 φλ.τσ. γλυκό κρασί Σάμος 2 1/2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grH γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή αυτή δεν είναι άλλη μια ίδια συνταγή για γλυκόξινο. Είναι εξ ολοκλήρου δικιάς μου εμπνέυσεως (έβαλα ο,τι βρήκα στο ψυγείο με θεϊκό αποτέλεσμα) που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κοτόπουλο σε μερίδες 1 φλ. αλεύρι 1 κ. γλυκού αλάτι 1/2 κ. γλυκού άσπρο πιπέρι 1 φλ.καλαμποκέλαιο ή βούτυρο 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1/2 φλ. λιωμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά για 4 ορτύκια 4 ορτύκια βούτυρο άσπρα αμύγδαλα λεπτοκομμένα 1 κυδώνι κομμένο σε λεπτές φέτες λίγο νερό 3 κ. του γλυκού ζάχαρη λίγες ρόγες από σταφύλι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι περισσότεροι από εμάς, όταν λέμε κοτόπουλο πανέ, εννοούμε τον γνωστό τρόπο μαγειρέματος, όπου αλείφουμε το κοτοπουλάκι με αυγό, μετά το τυλίγουμε σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚοτόπουλο με κάρυ, μήλο, αμύγδαλα και σάλτσα γιαουρτιού - από την Ινδία . Υλικά 5 Μπουτάκια από κοτόπουλο, ή όποιο άλλο τμήμα του κοτόπουλου θέλουμε, 4[...]
Πηγή: greekmasa.grγια τη γαλοπούλα 800γρ. στήθος γαλοπούλας 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. σόγια σως 4 κ.σ. λευκό ξύδι καλής[...]
Πηγή: cooklos.grΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΒΕΡ Υ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ Υπεροχος γλυκοξινος συνδυασμος γευσεων! Υλικα: 1 στηθος γαλοπουλας φιλετο (600 gr περιπου), 1 1/2 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr