Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κοτόπουλο χωρισμένο στα δύο 4-5 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. δεντρολίβανο 1 κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. μουστάρδα κόλιανδρο και μαύρο πιπέρι αλάτι, λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας!!! Ένα ανοιξιάτικο κοτόπουλο η σημερινή πρόταση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Ελαφρύ και δροσερό, γεμάτο άρωμα και γεύση μεσογείου αλλά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grκοτοσαλάτα γλυκόξινη κοτοσαλάτα γλυκόξινη Για 4 άτομα Προετοιμασία: 1 ώρα ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ: 360 Υλικά 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα δαμάσκηνο 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΑναρτήθηκε στις 10/06/2015 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μπουτάκια κοτόπουλου με φασολάκια και ρύζι μπασμάτι Μια απλή, εύκολη[...]
Πηγή: sintayes.grΗ κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grIt's been a while since I've been craving today's meal, which can be described in three words: easy, nutritious and delicious!!! It can be enjoyed with or[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλημέρα μπλογκογειτονιά! Οταν βλέπω ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών σε φαγητό κάτι με ξεσηκώνει να τους δοκιμάσω! Ετσι και με αυτό το πιάτο που είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚοτόπουλο κοκκινιστο με φασολάκια Υλικά : 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες, 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό φασολάκια 1μεγαλο ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο, κομμένα σε μπουκίτσες 500 γρ. φασολάκια 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1 κρεμμύδι Κρέμα βαλσαμικού 1/2 ποτήρι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο, κομμένα σε μπουκίτσες 500 γρ. φασολάκια 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1 κρεμμύδι Κρέμα βαλσαμικού 1/2 ποτήρι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookingbook.grΕντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες. Αυτό έχω καταλάβει από διάφορες συζητήσεις με γνωστούς αλλά[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΓράφει ο κ. Σταμάτης Μούντριχας - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου Ανταπόκριση από την κουζίνα του Σταμάτη !!! Βάζω λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, δυό μέτρια κρεμμύδια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr