Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Οι ζωμοί κρύβουν το μυστικό της γευστικής πληρότητας στα περισσότερα μαγειρευτά πιάτα και σάλτσες, αποτελώντας τη βάση όλης της Γαλλικής σχολής μαγειρικής. Με[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι είναι αυτό το Ταζίν πάλι, θα μου πείτε και θα’ χετε και δίκιο να “τα πάρετε”, καθώς με το overdose μαγειρικής από παντού, είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε[...]
Πηγή: caruso.grΤο κοτόπουλο Φραντσέζε (Francese) μου προέκυψε ψάχνοντας συνταγές στο New York Times Food που είμαι συνδρομητής και ομολογώ ότι με το που είδα την φωτογραφία,[...]
Πηγή: caruso.gr1 κότα (όχι κοτόπουλο) μέτρια, περίπου 3 κιλών. Για τη γέμιση θα χρειαστούμε 250-350 γραμ. κρέας μοσχαρίσιο 2 μέτρια κρεμμύδια 1 κοφτή κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν ξέρω αν είναι ζακυνθινή η συνταγή, εννοώ δεν ξέρω αν την κάνουν σε όλο το νησί, το βέβαιο είναι ότι την έφτιαχνε η ζακυνθινή γιαγιά μου. Αν μη τι άλλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας γεμιστός στη γάστρα Μια συνταγή για ένα υπέροχο εορταστικό πιάτο!!!Κόκορας[...]
Πηγή: sintayes.grΦίλοι μου κάθισα κι αρχειοθέτησα τις φωτογραφίες μου τις συνταγές μου κι είδα ότι έχω πολλά φαγητά , κυρίως, που περιμένουν κάπου υπομονετικά τη σειρά τους[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΚΑΛΑΝΤΊΝΑ : ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φτάσαμε και στις 6 του Ιούλη, και η χαρούμενη δημιουργική παρέα των Quanti Modi di fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα αυθεντικά χωριάτικα κοτόπουλα είναι αυτό που λένε "πτηνά" από σπίτι! Πραγματικά ξέρεις από που προέρχονται, ειδικά όταν μιλάμε για συγγενικό σπίτι. To θέμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια την βινεγκρέτ 100 γρ. πορτοκάλι χυμό,5 γρ. μουστάρδα,Ο.χ. αλάτι,Ο.χ. πιπέρι,340 γρ. ηλιέλαιο Υλικά για κους κους 150 γρ. κους κους,400 γρ. ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά συνταγής 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1/2 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι νερό λίγο αλάτι 1 δόση μπεσαμέλ έτοιμη ή[...]
Πηγή: icookgreek.com4½ κιλά στήθος γαλοπούλας 100γρ. μπέικον σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 καρότα κομμένο σε ροδέλες 1 σκόρδο 400γρ. κιμάς[...]
Πηγή: cooklos.gr6 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 3 φέτες μπέικον,κομμένες στη μέση 1 κ.σ.κομμένο μαϊντανό 60 γρ. βούτυρο 2 κομμένα κρεμμύδια 2 καρότα,τριμμένα στο χοντρό τρίφτη 8[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κοτόπουλο κοκκινιστό γιουβέτσι, είναι το πιο γρήγορο γιουβέτσι που μπορεί να μαγειρέψει κανείς σε σχέση με μοσχάρι, αρνί, χοιρινό ή κεφτέδες που θέλουν[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΕντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες. Αυτό έχω καταλάβει από διάφορες συζητήσεις με γνωστούς αλλά[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr