Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
«Η μοναδική αυτή περίπλοκη, πλούσια και ασυνήθιστη πίτα μου θυμίζει τις Χίλιες και Μια Νύχτες», γράφει η Paula Wolfert για την μπιστίγια. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια τυρί κρέμα 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 2 αυγά Βούτυρο Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο 5 φιλέτα στήθος γαλοπούλας 1 βαζάκι λιαστή ντομάτα[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό το Λονδίνο έφερα διάφορα έντυπα περιοδικά και βιβλία όλα σχετικά με τη μαγειρική, τι άλλο;; Μεταξύ αυτών και το βιβλίο του OTTOLENGHI δώρο του γιου μου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr10 – 12 σουβλάκια κοτόπουλο ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο Λίγοι στήμονες σαφράν Λίγο θυμάρι (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα Τέσσερα μπούτια κοτόπουλου 1/4 κουταλιά του γλυκού σάλτσα σόγιας 20 γραμμάρια πάστα τομάτας 100 γραμμάρια κέτσαπ 10 γραμμάρια καπνιστός[...]
Πηγή: sidagi.grΑς χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, το μείγμα των Ινδικών μπαχαρικών για biryani (μπιργιάνι) κι ας φτιάξουμε ένα εξωτικό κοτόπουλο. Η κουζίνα μας θα γεμίσει αρώματα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr...δηλαδή κοτόπουλο ψημένο στον ειδικό φούρνο tandoor. Διάσημο πιάτο από το Πουντζάμπ της Ινδίας και αγαπημένο στα ινδικά εστιατόρια ανά τον κόσμο. Συνήθως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα γιαουρτιού 1 κούπα γιαούρτι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ. σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κ. γλυκού κύμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι Για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈνα πιάτο με μοναδική νοστιμιά. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 2 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH Σεφ Ντίνα Νικολάου είναι σίγουρη πως αυτή η γαλοπούλα είναι τέλεια! Γιατί; Πρώτον γιατί αυτό το μαρινάρισμα με αλατόνερο (άλμη) την κάνει απίστευτα τρυφερή,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html