Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 166 συνταγές
Διαιτητικό (σχεδόν άπαχο και με υψηλής ποιότητας πρωτείνη) και οικονομικό (μέχρι πριν δυό βδομάδες, τώρα η τιμή τσίμπησε από 7,79 στα 8,79 ευρώ... ) αλλά άν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πατάτα μεγάλη 2 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες 50 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες 75 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα ½[...]
Πηγή: sidagi.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κοτα σε μεριδες 1 φλ. ελαιόλαδο αλατι πιπερι κολιανδρο σκόνη 2 φλ. κιτρινο ρύζι μπονέ 4,5 φλ νερό 1 κυβο λαχανικών Πλένουμε και βγάζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Κάτι διαφορετικό για τον μπουφέ σας. Υλικά 8 τορτίγες 2 δόσεις κοτοσαλάτα με μαγιονέζα 1 ρίζα μαρούλι Εκτέλεση Παρασκευάζουμε την κοτοσαλάτα σύμφωνα με[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΖουμερά μπούτια γαλοπούλας με πατάτες στο φούρνο και σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 3 μπούτια γαλοπούλας 7 πατάτες 2 καρότα 1 κολοκυθάκι 1/3 ποτηριού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Κώστα Αλεξιάδη, σεφ του "Πεντελικόν". Υπέροχη συνταγή, φάγαμε τα πάντα.. κάτι εξαιρετικό και ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕντσιλάδας (πιτούλες μεξικάνικες) με ζαμπόν γαλοπούλας. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα 4 αυγά 250 γρ ζαμπόν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πρώτα σημάδια φάνηκαν από την Τρίτη το απόγευμα. Έχοντας ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη με ήλιο και (περίπου) ζέστη, βρέθηκα στο Ελ. Βενιζέλος να περιμένω το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά: 1 κότα 5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 αυγά 1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο 3/4 φλυτζανιού βούτυρο 1 κουτί φύλλο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένο φαγητό του Αντώνη μου. Μας το φτιάχνει πάντα εκείνος. Οπότε όπως καταλάβατε η συνταγή είναι αποκλειστικά δική του. Και το φτιάχνει τέλεια.......[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr