Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Ένα ωραίο φρέσκο χταποδάκι έπεσε στα χέρια μου και το θέμα της ημέρας ήταν πώς να το μαγειρέψω. Ωραία τα μεζεδάκια δε λέω αλλά το θέμα είναι να φάει φαγητό η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠριν λίγες ημέρες είχα παραλάβει ένα φοβερό υλικό από τη Φάρμα της Άβας, το οποίο μου τριβέλιζε το μυαλό η ερώτηση "πως να το αξιοποιήσω;". Κριθαράκι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣας αρέσουν τα λαχανικα στο φαγητο? Εμένα πολυ!!!!!! Αυτή ειναι μια νόστιμη και θρεπτική συνταγη που μου έμαθε ενας παλιός συνάδελφος! Απο τότε την κάνω[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grυλικά 2 ποτήρια ρύζι arborio 6 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο ζεστό 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 5 κουταλιές ουίσκυ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕυτυχισμένος ο νέος χρόνος φίλοι μου! Η πρώτη συνταγή της νέας χρονιάς είναι διαφορετική απο τα συννηθισμένα, με υλικά που τα βρίσκουμε εύκολα. Μη φοβηθείτε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4-5 γαρίδες 200 γρ. τραχανά ξινό Ζωμός ψαριού Ζωμός κοτόπουλου Λίγη παρμεζάνα τριμμένη Χυμός λεμονιού Ελαιόλαδο Άνηθο Θυμάρι Μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΗ κινέζικη κουζίνα είναι πάρα πολύ διαιτητική. Περιέχει πάντα ελάχιστα λιπαρά, δεν έχει καθόλου ψωμί, είναι νόστιμη και αρωματική. Ας δανειστούμε λοιπόν μια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 2 φιλέτα πέρκας 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 250 γρ ζυμαρικό βίδες 2 βαζάκια των 200 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές σε νερό, στραγγισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ελαιόλαδο [...]
Πηγή: yumyum.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκ. 250 γρ. γαρίδες[...]
Πηγή: yumyum.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr