τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | σαμαλι νηστισιμο ευκολο | κολοκυθοκεφτεδες ακης | χορτοκεφτεδες στο φουρνο αργυρω | νηστισιμο σοκολατενιο κεικ | κρεμα στιγμης παρλιαρος | γρηγορη τουρτα με λιγα υλικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις μπεσαμελ

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


πακετάκια καπνιστού σολομού γεμιστά

Το φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live[...]

Πηγή: pandespani.com
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Μαριναρισμένος σε γκρέιπφρουτ, τόνος ψητός με τρυφερό σπανάκι Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις[...]

Πηγή: pandespani.com
ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com
κρύο ψάρι με μαγιονέζα: η συνταγή[...]

Κρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά - Pandespani.com

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα μπορεί[...]

Πηγή: pandespani.com
pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο -[...]

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου απίθανο[...]

Πηγή: pandespani.com
μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com
πικάντικος γαύρος μαρινάτος - Pandespani.com

πικάντικος γαύρος μαρινάτος Τσιμπολογάμε τον μαριναρισμένο γαύρο έξω ή τον αγοράζουμε έτοιμο για να τον εντάξουμε στους μεζέδες, που η απλότητά τους είναι[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]

Πηγή: pandespani.com
pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο γλώσσας με λευκή σάλτσα κρασιού -[...]

Για την «κακομαθημένη» μεσογειακή μας γεύση, η γλώσσα (το ψάρι), ένα από τα πολλά είδη της «επίπεδης» οικογένειας Soleidae, που ζουν σε αλμυρό ή γλυκό νερό και[...]

Πηγή: pandespani.com
αστακομακαρονάδα με ταλιατέλες - Pandespani.com

Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]

Πηγή: pandespani.com
τσιπούρα του τρελού νερού (acqua pazza) -[...]

Αν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρια γεμιστά με ούζο - Pandespani.com

Τα καλαμάρια γεμιστά απαντώνται σε πολλές κουζίνες του κόσμου. Το δημομιλές καλαμάρι, και με μάλλον χαριτωμένο το επιστημονικό του όνομα loligo, είναι άκρως[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρι, χταπόδι και θράψαλο στη σχάρα -[...]

φωτογραφίες: Γιάννα Πισσάνου Αν το ψήσιμο του κρέατος στο bbq τείνει να θεωρείται ανδρική υπόθεση, όταν σημάνει η ώρα των ψαρικών-θαλασσινών να ανέβουν στην[...]

Πηγή: pandespani.com
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος στιφάδο, 'ο αλλιώς' -[...]

Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]

Πηγή: pandespani.com
λινγκουίνε με μύδια και ντοματίνια - alla[...]

Ιταλική μακαρονάδα: λινγκουίνε με αχνιστά μύδια, ντοματίνια, κρεμμύδι και βασιλικό Τα ζυμαρικά με μύδια (ή/και άλλα οστρακοειδή) ανήκουν στους κλασικούς[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy