Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 150 γρ. φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα) 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη 70 γρ. κιχώριο (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ), κομμένο στη μέση 10 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτοµα) 3 µεγάλα, ώριµα αβοκάντο 18 µέτριες ωµές γαρίδες 1/3 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί 3 κουταλιές χυµός λεµονιού, + φετάκια λεµονιού για γαρνίρισµα 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 50 γρ. ρόκα 50 γρ. φύλλα κιχώριου (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ) 100 γρ. φέτες καπνιστού σολομού 20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κουταλιά κάπαρη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ φινετσάτη γεύση του μπαρμπουνιού και η ντελικάτη σάρκα του δεν θυμίζει κανένα άλλο ψάρι. Προσθέτοντας το στη σαλάτα της δίνει μια άλλη γευστική διάσταση.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 ροζ γκρέιπφρουτ, 1 μεγάλο αβοκάντο, 150 γρ. ροζ γαρίδες (κοκτέιλ) ξεπαγωμένες, 1/4 φλ. λευκό κρασί, 1 αγγουράκι, 5 κλωναράκια κόλιανδρο τα φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌπως λέμε «τονοσαλάτα», αλλά λίγο αλλιώς. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση να χρησιμοποιήσετε σολομό που σας έμεινε. Μπορείτε βεβαίως και να τη φτιάξετε με[...]
Πηγή: xrysessyntages.com