Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Μέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 γαρίδες γάμπαρη 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 4 καρότα 1 σέλινο Ξύσμα από 4 μοσχολέμονα 16 σπαράγγια Τζίντζερ (1 μικρή ρίζα) Βούτυρο αγελάδος 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 2 αστακούς (από 500-600 γρ. έκαστος) 6 γαρίδες 500 γρ. λινγκουίνι 100 ml λευκό κρασί (Chardonnay νυκτέρι Μοσχάτο ξηρό) 1 πιπέρια φλωρίνης 1 ξερό[...]
Πηγή: greekcook.grΗ συνταγή αυτή προέρχεται από έναν επώνυμο σεφ από ένα περιοδικό. Δεν πειράξαμε (σχεδόν) τίποτα, γιατί πρόκειται για καταπληκτικό πιάτο! Ελαφρύ, αρωματικό και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΛαχταριστή συνταγή για το νηστίσιμο τραπέζι σας. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 45΄, Ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.gr