Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Σούπα θαλασσινών “το καλάθι του ψαρά”! Άτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 40΄, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο, χωρίς κόκαλα 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλιά της σούπας σόδα σκόνη 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθος πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.com4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 τσούσκα πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 800 γρ μπακαλιάρος 1 αυγό, 110 γρ αλεύρι, 60 γρ βούτυρο, μαϊντανός, μισό λίτρο γάλα, αλάτι, πιπέρι, λάδι για τηγάνι, 1 φύλλο δάφνης Εκτέλεση Βάλτε τον[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr…Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή; Λέει η παροιμία θέλοντας να δείξει ότι σ’ όποια ημερομηνία και αν πέσει η κινητή γιορτή της Πασχαλιάς , ο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 1 φλιτζάνι, για τα φύλλα και τη γέμιση μπακαλιάρος ή πεσκανδρίτσα:[...]
Πηγή: icookgreek.comΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΝόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.es1½ κιλό μπακαλιαράκια 1φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. καλαμποκάλευρο λάδι για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και[...]
Πηγή: cooklos.gr