Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ετοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό γαρίδες χωρίς το κέλυφος 4 φέτες μπέικον κομμένο σε ζάρια 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος ⅓ φλιτζ. κρασί λευκό 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 φιλέτο καπνιστό σολομό 8-10 φρέσκα σκόρδα 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1/2 κιλό μακαρόνια Νο 6 Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.grΕυρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στον Σκανδιναβικό Βορά, και προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νυχτώσει καθόλου για τις επόμενες[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι σας το συνιστώ ως πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο. Στο τηγάνι γίνεται πολύ γρήγορα και η γεύση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα σας και Χρόνια πολλά!! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα διατροφικά οφέλη της σημερινής ημέρας... Ο μπακαλιάρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, και μάλιστα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλαμαράκια λεμονάτα με μουστάρδα. Ένα πολύ ελαφρύ, πλούσιο σε γεύση, με λίγες θερμίδες αλλά πολύ θρεπτικό πιάτο. Ιδανικό για την μετα-καραντίνα εποχή που[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό καλαμαράκια (μικρά και φρέσκα) ζωμό λαχανικών αρωματικό μπουκέτο από φύλλα δάφνης μαϊντανό και θυμάρι 1 φλιτζάνι βασιλικό 8 σκελίδες σκόρδο 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Για 4 άτομα) Για το βράσιμο: 1 μεγάλο χταπόδι περίπου 1 ½ κιλό ή δυο μικρότερα, 1 πορτοκάλι μοιρασμένο, 1 λεμόνι μοιρασμένο, 1 κρεμμύδι μοιρασμένο (δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.com