Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Υλικά ( 60 - 80 κομμάτια) 150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ ( αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα σας δώσω σήμερα, είναι η πιό επιτυχημένη δοκιμή που έχω κάνει για μπακαλιάρο παστό! Είναι η τραγανή του κρούστα, που συγχρόνως είναι και[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΕνα πεντανοστιμο θαλασσινο ορεκτικο-μεζεδακι τηγανιτο, τυλιγμενο σε τραγανο χρυσαφενιο κουρκουτι που συνοδευεται ιδανικα με σκορδαλια. Τελειος μεζες για[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕπιμένοντας νηστίσιμα για λίγο ακόμη! Παρόλο που έχουν αρχίσει οι γιορταστικές αναρτήσεις, από τα περισσότερα foodblogs εγώ θα συνεχίσω νηστίσιμα για λίγο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 3 αυγά Λίγο αλάτι 75γρ. Αλεύρι Μπέικιν στην μύτη του μαχαιριού 150μλ. Γάλα 5 κουτ. Σούπας σόδα (όχι την σκόνη, αυτήν που πίνουμε) 2 κουτ. Σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαναρισμένα φιλέτα γλώσσας που θα λατρέψετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, αναμονή 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΈνα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά 150γρ σκληρό τυρί τσένταρ [αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια] 3κσ βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1/3κγ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr