Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ο μπακαλιάρος είναι το αγαπημένο ψάρι της μαμάς μου. Φρέσκος και παστός. Τα φρέσκα μπακαλιαράκια τα κάνει σούπα, όταν όμως δεν βρίσκει αγοράζει φύλλα παστού.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 4 κομμάτια φιλέτο σολομού, (125γρ. το ένα), 3 κουταλιές Χωριό soft με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 1/3 φλ. λικέρ τριαντάφυλλου ή ροζέ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Εχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έμενα στην Κηφισιά, εν τω μεταξύ το τοπίο έχει αλλάξει οριστικά. Κάποτε μπορούσες να[...]
Πηγή: bostanistas.gr400γρ.σολομο καπνιστο 2 μετριες ντοματες χωρις τη φλουδα και τους σπορους 1 μεγαλο μαρουλι 4 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1/4 κουπας φυλλα πλατυφυλλο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr