Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Τουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό φιλέτο ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή μπακαλιάρο), 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριο πράσο (μόνο το άσπρο) κομμένο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜία συνταγή βασισμένη σε συνταγή του Σεφ, κου Καλλίδη Βασίλη! Ο κος Καλλίδης την είχε φτιάξει με λουκάνικα και τυριά, εμείς λόγω Σαρακοστής την παραλλάζουμε[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το απλό τηγανητό ψαράκι νοστιμίζει πάρα πολύ με μια τόσο εύκολη σάλτσα που μοιάζει με πιάτο "γκουρμέ". Υλικά: Για τη σάλτσα 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει η thalia Έτσι περιγράφει την μέντα - τον δυόσμο μας - ένας ποιητής του 12ου αιώνα.... σπάνια λοιπόν ο Πλούτωνας - ο θεός του Άδη - επισκεπτόταν τον πάνω[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάπως έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την κατάσταση με τα παιδάκια μου μαζί με άλλα παιδάκια που παίζουν σχεδόν καθημερινά. Κανένα μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΤόσο νόστιμο που το τρώνε και τα παιδια ευχαριστα Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φιλέτο γλώσσας 1 κουτ. σουπ. άνιθο ψιλοκομμένο 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο 1/2 κουπ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μέτριες γαρίδες 1 κ.σ ξύδι 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες τριμένες 1/2 κ.σ ζάχαρη αλάτι και πιπέρι 250 γρ φέτα τριμμένη 1/2 φλ μαϊντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα υπέροχο, νόστιμο μεζεδάκι, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για τις καθημερινές μας που αγαπά το ουζάκι και την καλή παρέα. Η συνταγή ξεκίνησε για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για περίπου 24 πιτάκια 1 πακέτο φύλλο κρούστας Άφθονο λάδι για το άλειμμα της πίτας 20 μέτριες γαρίδες 1 φιλεταρισμένη γλώσσα 10 ψαχνά από μύδια 1 καρότο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr